Kupalar Başkan Soylu'dan

Kupalar Başkan Soylu'dan

access_time08 Aralık 2014 10:55
Menderes Belediyesi tarafından hayata geçirilen İzmir'in ilk, Türkiye'nin dördüncü Otokros Pisti'nde ilk yarışlar gerçekleşti
Yarışlarda dereceye girenler kupalarını Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu'nun elinden aldı. Menderes Belediyesi tarafından spora yönelik gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında ilçeye kazandırılan Otokros Pisti'nde ilk yarışlar gerçekleşti. Türkiye'nin dördüncü, İzmir'in ise ilk pisti olma özelliğini taşıyan Kısıkköy'de ki pistte yarışlar kıyasıya mücadelelere sahne oldu. Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu(TOSFED ) Otokros Kupası 9. Ve 10. Ayak Yarışları'nın gerçekleştiği pistte dereceye girenlere ise kupalarını Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu verdi.

İlçe tanıtımına katkı

Kupa töreninde konuşan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu,"Menderes Belediyesi olarak başlattığımız çalışmalara hız kesmeden devam ediyoruz. Bu çalışmalar kapsamında spora yönelikte uygulamalarımızı hayata geçiriyoruz. TOSFED ile yaptığımız görüşmeler sonunda İzmir'in otomobil sporlarındaki bir eksiğini sona erdirerek hem Menderesimiz'e hem de İzmirimiz'e Otokros pistini kazandırdık. İnşallah bugün olduğu gibi bundan sonrada pistimizde güzel organizasyonlara imza atacağız. Yaptığımız bu tür çalışmalar ile ilçemizin ulusal anlamda tanınırlığını da arttırmış olacağız"dedi.

Başarılı sporcular

Menderes'in spor alanında da başarıyı yakalaması için çaba sarf ettiklerini kaydeden Başkan Soylu,"İlçe gençlerimizi spora yönlendirmek adına attığımız adımlardan bir tanesi bu pisti ilçemize kazandırmak oldu. Amacımız ilçemizde başarılı sporcuların yetişmesi. Bu kapsamda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah gelecek yıllarda hem motor sporlarında hem de başka branşlarda başarılı sporcularımı Menderesimizden Türkiye'ye kazandıracağız" diye konuştu.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Otomobil ve hafif ticari araç pazarı düştü

Otomobil ve hafif ticari araç pazarı düştü

access_time03 Mayıs 2024 09:06

2024 Nisan döneminde, hafif ticari araç ve otomobil pazarı sırasıyla; yüzde 28,6 ve yüzde 20,61 oranında geriledi.

Rusya'da yeni otomobil satışlarında yüzde 71 artış

Rusya'da yeni otomobil satışlarında yüzde 71 artış

access_time02 Mayıs 2024 17:55

Rusya'da yeni otomobil satışları, yılın ilk dört ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 71 artarak 552 bin 700'e çıktı.

Uber'e 250 milyon sterlinlik dava şoku!

Uber'e 250 milyon sterlinlik dava şoku!

access_time02 Mayıs 2024 09:08

Uber'e Londra'daki taksi sürücülerinin 250 milyon sterlinlik dava açacağı bildirildi.

LPG'ye indirim geliyor

LPG'ye indirim geliyor

access_time01 Mayıs 2024 17:32

LPG'ye yarın geceden itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 64 kuruş indirim geleceği aktarıldı.

YORUM YAP

YORUMLAR (0)