Lectra otomotiv sektörüne yönelik tanıtımını yaptı

Lectra otomotiv sektörüne yönelik tanıtımını yaptı

access_time28 Mart 2016 17:02
Lectra, otomotiv sektörüne yönelik çözümlerini 25 Mart 2016, Cuma günü Bursa Hilton Otel’de düzenlediği “Teknoloji Günü” kapsamında tanıttı.
Yumuşak malzemeler; kumaş, deri, teknolojik tekstiller ve kompozit malzemeler kullanılan sektörlere özel entegre teknoloji çözümü üretiminde dünya lideri olan Lectra, otomotiv sektörüne yönelik çözümlerini 25 Mart 2016, Cuma günü Bursa Hilton Otel’de düzenlediği “Teknoloji Günü” kapsamında tanıttı.

 Lectra Global Otomotiv Satış Direktörü Javier Garcia ve Lectra Türkiye ve Orta Doğu Bölgesi Direktörü Burak Süsoy ev sahipliğinde düzenlenen etkinlikte 1992-2015 Dönem OSD Genel Sekreteri Prof. Dr. Ercan Tezer ve önemli otomotiv firmalarının katılımı ile panel düzenlenirken Lectra’nın sektöre yönelik çözümleri de tanıtıldı.

 Lectra’nın otomotiv sektörüne yönelik çözümleri ve etkinlik ile ilgili bilgi veren Lectra Global Otomotiv Satış Direktörü Javier Garcia, “Günümüzde otomobil üreticileri rekabet gücünü koruyabilmek amacıyla, ürünlerini en mükemmel hale getirmek için sürekli yeni yollar arıyorlar. Daha düşük maliyetler, daha verimli iş modelleri ve yüksek kalitenin beklendiği sektörde Lectra olarak, uzun yıllardır en büyük oyuncular ve onların tedarikçileri ile çalışıyoruz” dedi.

 
Garcia’nın sözlerine Türkiye ve Ortadoğu Direktörü Burak Süsoy’da, “Lectra olarak, DesignConcept Auto’dan en gelişmiş pastal oluşturma çözümü DiaminoTechTex’e kadar tüm gereksinimler için en uygun çözümleri sunuyoruz. Tasarımdan 3 Boyutlu (3B) sanal prototip oluşturma yöntemleri sayesinde, otomobillerin iç alanlarının geliştirilmesini sağlıyoruz, araç koltukları, araç iç dekorasyonu ve hava yastıklarına özel yüksek teknolojik ürünler ile müşterilerimizin talep ettiği kaliteyi korurken aynı zamanda verimlilik, esneklik ve güvenlik anlamında en ideal çözümleri sunuyoruz. Bugün burada otomotiv sektörünün en önemli oyuncuları ve müşterilerimiz ile keyifli bir ortamda bu çözümleri konuştuk. Herkese katılımı için teşekkür ederim” şeklinde son verdi.

 Otomobil sektöründe Lectra farkı…
Lectra’nın tüm kesim ürünleri, başarısı kanıtlanmış çok çeşitli teknolojiler kullanıyor ve imalatçılara, pazar üretim gereksinimlerini karşılayabilecek çözümler sağlıyor. Deri kesimi için VersalisAuto ya da özellikle hava yastıkları kesimi yapmak için tasarlanan FocusAirbag veya çok katlı kesimlere uygun yeni nesil VectorAuto gibi kesim sistemleri serisiyle Lectra, otomotiv endüstrisinin güçlüklerle başa çıkabilmesine yardımcı oluyor.

Lectra çözümleri, otomobillerin iç mekanlarının ve kumaş gibi yumuşak bileşenlerinin tasarım, sanayileşme ve imalatının en mükemmel hale getirilmesini sağlayacak güçlü çözümler ve katma değerli hizmetler içeriyor. 3 boyutlu koltuk tasarımı, 2 boyutlu geliştirme ve güçlü kesim sistemlerinin özgün bileşimi, sektörde eşi olmayan tümleşik bir çözüm sağlıyor.

 Lectra, pastal oluşturma işlemini mükemmelleştirmesi ve hassasiyeti yükseltmesinin yanı sıra, üretkenliği yüzde 40’a kadar artıran ve kayda değer malzeme tasarrufu sağlayan lazerli kesim sistemlerinin de katkısı ile hava yastığı pazarında lider bir konuma sahip.Lectra’nın teknolojik uzmanlığı ve müşterilerinin işlerine ilişkin engin bilgisi, onlarca yıldır paylaşılan deneyime dayanıyor. Lectra, otomotiv sektöründeki şirketlere daha fazla yaratıcılık ve üretkenlik yolunda yeni fırsatlar sağlayan özel çözümler geliştiriyor.

Yazılım, donanım ve servis olmak üzere üç alanda hizmet veren Lectra, tekstil başta olmak üzere otomotiv, havacılık ve denizcilik alanında kullanılan yazılımlar geliştiriyor. 2015 cirosu 264 milyon dolar olan Lectra, 1500 çalışan ile 100 ülkede 17 bin müşteriye hizmet veriyor. Her yıl gelirinin yüzde 9’unu ayıran Lectra,son on yıl içinde toplam 185 milyon € ‘luk Ar&Ge yatırımı yapmıştır.

 Lectra Hakkında
Lectra, yumuşak malzemeler kullanan endüstriler için üretim tasarımı, geliştirme ve imalat süreçlerini otomatikleştiren, kolaylaştıran ve hızlandıran entegre teknoloji çözümlerinde dünya lideridir. Lectra en ileri özelleştirilmiş yazılımları ve kesim sistemlerini geliştirmekte ve moda (hazır giyim, aksesuarlar, ayakkabı), otomotiv (araba koltukları ve iç tasarımı, hava yastıkları), mobilyacılık, havacılık ve uzay, denizcilik, rüzgar enerjisi ve koruyucu ekipmanlar gibi çok çeşitli piyasalara ürünleriyle bağlantılı hizmetler sunmaktadır. Lectra, 1.500 çalışanıyla 100'den fazla ülkede 23.000 müşteriye hizmet sunmakta olup 2015 yılındaki kayıtlı hasılatı $264 milyon dolardır. Şirket Euronext borsasına kotedir.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

BMW'den 2.7 milyar dolarlık elektrikli araç hamlesi

BMW'den 2.7 milyar dolarlık elektrikli araç hamlesi

access_time29 Nisan 2024 12:35

BMW, Çin'deki fabrikalarından birinde daha fazla elektrikli araç üretmek için 2,76 milyar dolar yatırım yapacak

Elon Musk Çin'de lobi yapıyor

Elon Musk Çin'de lobi yapıyor

access_time28 Nisan 2024 22:06

ABD'li iş insanı Elon Musk, otonom sürüş teknolojisini piyasaya sürebilmek için Çin'de lobi yapıyor

Bodrum yaza ralli ile merhaba dedi

Bodrum yaza ralli ile merhaba dedi

access_time28 Nisan 2024 20:51

Petrol Ofisi Maxima 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası üçüncü ayağı Rally Bodrum, Castrol Ford Team Türkiye takımından Ali Türkkan-Oytun Albayrak ekibinin liderliği ile sona erdi....

Şarj üniteleri hızla artıyor

Şarj üniteleri hızla artıyor

access_time27 Nisan 2024 13:36

Elektrikli araçlara talebin artmasıyla iş yeri sahipleri, hem teşvik hem de müşterilerinin taleplerini karşılamak için işletmelerinin önüne araç şarj üniteleri...

YORUM YAP

YORUMLAR (0)