Mazda'dan Türkiye'ye ilişkin araç satışı kararı

Mazda'dan Türkiye'ye ilişkin araç satışı kararı

access_time09 Kasım 2023 11:50
Türkiye'de araç satışlarını belirsiz bir süreliğine durdurduğunu açıklayan Mazda, hizmetler ve yedek parça tedarikinin devam edeceğini duyurdu.

1920 yılında Japonya'da kurulan çok uluslu Japon otomobil üreticisi Mazda, Türkiye’de otomobil satışlarını durdurduğunu açıkladı. Mazda Türkiye’nin internet sitesinde Türkiye’deki otomobil satışlarının belirsiz bir süre durdurulduğu ifade edildi. Sitede yer alan bilgiye göre, satış sonrası hizmetler ve yedek parça tedarikine devam edilecek.

Mazda Türkiye’nin sitesinde paylaşılan bilgilerde şu ifadelere yer verildi:

“Mazda Motor Türkiye, Türkiye’deki Mazda satış ağını belirsiz bir süre durdurma kararı almıştır. Türkiye’deki mevcut Mazda müşterilerine hizmetin devamını sağlamak amacıyla satış sonrası hizmetlerine ve yedek parça tedarikine devam edecektir."

Mazda'nın yeni CEO'su belli oldu

 

Mazda'nın kepenkleri kapalı kalacak

 

Mazda, dizel gibi çalışan benzinli motor üretti

 

folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Ek MTV'nin ikinci taksit ödemesi için yarın son gün

Ek MTV'nin ikinci taksit ödemesi için yarın son gün

access_time29 Kasım 2023 15:09

Ek motorlu taşıtlar vergisinin (MTV) ikinci taksiti için ödeme süresi yarın sona erecek.

Toyota'dan üretim ve satış rekoru

Toyota'dan üretim ve satış rekoru

access_time29 Kasım 2023 09:13

Toyota, Kuzey Amerika ve Avrupa'daki güçlü talebin etkisiyle ekim ayında rekor üretim ve satış gerçekleştirdi.

Elektrikli araç ithalatına yetkili servis zorunluluğu

Elektrikli araç ithalatına yetkili servis zorunluluğu

access_time29 Kasım 2023 01:47

Ticaret Bakanlığı tarafından bazı elektrikli araçların ithalatına ilişkin yapılan düzenleme ile yetkili servis ve çağrı merkezi zorunluluğu getirildi.

Çalıntı araçları change edip satan şebeke çökertildi

Çalıntı araçları change edip satan şebeke çökertildi

access_time28 Kasım 2023 12:15

Mersin'de çalıntı, hacizli araçlara depremde ağır hasar alan araçların şaşe ve motor numarasını uygulayarak satan 22 kişi gözaltı alındı.

YORUM YAP

YORUMLAR (0)