Michelin en iyi yaz lastiği seçildi

Michelin en iyi yaz lastiği seçildi

access_time04 Mayıs 2015 15:37
Dünyanın lider lastik üreticilerinden Michelin, ADAC tarafından gerçekleştirilen yaz lastiği testlerinde 2015 yılının en iyi yaz lastiği seçildi
Sektörün önde gelen bağımsız test kuruluşu ADAC, Michelin Primacy 3 lastiklerinin performansını diğer lastik markaları ile karşılaştırarak sektörün en iyisi olarak seçti. Geliştirdiği teknolojiler ve Ar&Ge gücüyle sektöre öncülük eden Michelin, sektörde farkını kanıtlamaya devam ediyor. Yeni nesil Michelin Primacy 3 yaz lastiği, yeni lastik sırtı ve kauçuk karışımı ile ıslak ve kuru zemindeki performansı ve uzun aşınma süresi sayesinde 2015 yılının en iyi lastiği seçildi. Aralarında dünyaca büyük markaların da bulunduğu toplam 19 lastik markasının yer aldığı testte, genel puanlamada birinci olan Michelin Primacy 3, aynı zamanda kuru zeminde frenleme, ıslak zeminde frenleme ve lastik ömrü gibi 3 farklı kategoride de birinci seçildi.

Michelin Primacy 3, yüksek performansıyla sınıfının lideri

Alman test kuruluşu ADAC tarafından düzenlenen lastik performansı testlerinde rakiplerini geride bırakan Michelin Primacy 3, MICHELIN Total Performance stratejisiyle sürücülerine kuru zeminde frenleme, ıslak zeminde frenleme ve ıslak zeminde viraj almada büyük avantaj sağlıyor. Kendini kilitleyen sırt deseni ve kılcal damarları sayesinde yüzeyinin tamamının zemine temas ettiği Primacy 3, tüm yol koşullarında tutunmayı arttırırken fren mesafesini de azaltıyor.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Almanya'dan 36 milyar euroluk elektrikli otomobil ihracı

Almanya'dan 36 milyar euroluk elektrikli otomobil ihracı

access_time06 Mayıs 2024 13:53

Almanya geçen yıl 786 bin adet elektrikli otomobil ihraç ederek, 36 milyar euro gelir elde etti.

Otomotiv ihracatı nisanda yüzde 2 arttı

Otomotiv ihracatı nisanda yüzde 2 arttı

access_time06 Mayıs 2024 12:37

Otomotiv ihracatı nisanda yüzde 2 artışla 2,75 milyar dolar oldu

Benzin ve motorine indirim yolda

Benzin ve motorine indirim yolda

access_time06 Mayıs 2024 08:59

Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzine 1.80 TL, motorine ise 1.20 TL indirim yapılacağını tahmin ediyor.

Satılan her iki elektrikli otomobilden 1’i Togg oldu

Satılan her iki elektrikli otomobilden 1’i Togg oldu

access_time05 Mayıs 2024 12:18

Nisan ayında satılan her 2 elektrikli otomobilden 1'i Togg oldu

YORUM YAP

YORUMLAR (0)