Mokka’dan ayrılmak zor oldu

Mokka’dan ayrılmak zor oldu

access_time20 Mayıs 2014 09:53
Otomobilsayfasi.com yazarı Levent Çezik Opel’in Suv’u Mokka’yı test etti. İşte Mokka’dan izlenimler;
General Motors (GM) bünyesinde yer alan ve Almanya’da üretilen Opel’in SUV (4x4) segmentindeki  modeli Mokka’yı kullanma imkanı bulduk. İlk bakışta şişkin ve kaslı yapısıyla bakışları üzerine çeken araç, içine girildiğinde geniş ve konfor sunuyor. Pürüzsüz kıvrımlar ve kaslı bir duruş, sürüş keyfinde yeni bir stil belirliyor.

Mokka, son derece zarif ve gelişmiş bir otomobil. Opel’in bildik konforunu daha farklı bir boyuta taşıyan Mokka, yol sarsıntılarını ve darbeleri emişiyle bizi fazlasıyla tatmin etti.
Donanım seviyesine göre farklılık gösterse de;  iki bölmeli torpido gözü, sürücü diz bölgesi saklama gözü, gözlük saklama kabı, güneşlik bilet saklama cebi, orta konsol saklama gözü, ön ve arka kapı cepleri, orta konsol bardak tutucuları ve kapaklı saklama gözü, ön yolcu koltuğu altında çekmece, arka kol dayama desteği saklama gözü, arka tutacaklarda ceket askı kancaları, ikaz üçgeni, ilk yardım kiti gibi ekipmanların bulunduğu özel saklama bölmesi, bagajda gizli saklama bölgesi, arka koltukların arkasında dayanıklı ve eşyalarınızı kolayca istifleyebileceğiniz saklama bölmesi gibi özelliklere de sahip bir otomobil.


1.4  LİTRELİK TURBO BENZİNLİ MOTORLA 140 BEYGİR GÜÇ ÜRETİYOR


Kaliteli bir ses sistemine sahip olan otomobilde CD 450 Radyo/CD çaların özellikleri arasında MP3 ve WMA formatı desteği, taşınabilir müzik çalarlar ve iPod bağlantısı için aux-in ve USB girişleri, Bluetooth cep telefonu portalı bulunuyor. 6 hoparlör standart olarak sunuluyor.
Türkiye’de 1.6 litre 115 beygirlik benzinli, 1.4 litre 140 beygir turbo benzinli ve 1.7 litrelik turbo dizel 130 beygirlik versiyonlarıyla satılan Opel Mokka’nın 1.4 litrelik 140 beygir güç sunan turbo benzinli modelini test ettik. Kullandığımız süre boyunca bize büyük bir konfor yaşatan Mokka, arkada oturanlar için de yeterli baş ve diz mesafesi sunuyor. Kullandığımız süre boyunca  büyük keyif aldığımız Mokka’nın 1.4 litrelik motora rağmen turbo desteğiyle performansının yeterli olduğu söylenebilir.
Dört tekerlekten çekiş sistemine sahip olan Mokka, 0’dan 100 kilometre hıza 10.7 saniyede ulaşırken Maksimum hızı ise 186 kilometre. Sürüş süresince keyif aldığımız Opel Mokka’nın fiyatı ise 63 bin TL gibi makul denebilecek bir başlangıç fiyatına sahip.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

​Ayten 14 Avrupa ülkesinde test sürüşü yapacak!

​Ayten 14 Avrupa ülkesinde test sürüşü yapacak!

access_time12 Şubat 2014 12:34

Hyundai i10, dayanıklılığını ve kalitesini kanıtlamak adına 14 farklı Avrupa ülkesini ziyaret edecek.

BMW i8 test sürüşünde sınıfta kaldı

BMW i8 test sürüşünde sınıfta kaldı

access_time28 Ocak 2014 10:45

BMW'nin elektrikli otomobili baş ağrıtacağa benziyor...

Audi S1 böyle görüntülendi

Audi S1 böyle görüntülendi

access_time27 Ocak 2014 14:33

Audi'nin küçük hathbach modeli S1 yeni haliyle kış testinde yakalandı.

Hyundai'den toprak testi

Hyundai'den toprak testi

access_time13 Ağustos 2013 09:51

Yarış sezonuna hazırlanan Hyundai i20 WRC, toprak zemin üzerindeki denemelerine başladı

YORUM YAP

YORUMLAR (0)