Opet, EURO 2016’nın her anını ‘SOBE’leyecek

Opet, EURO 2016’nın her anını ‘SOBE’leyecek

access_time10 Haziran 2016 14:44
Milli Takım'ın yol arkadaşı Opet, 'SOBE' ile Fransa'dan canlı yayın yapacak
Opet, sosyal medyada canlı içerik sağlayan, gerçek zamanlı platformu SOBE ile EURO 2016 heyecanını dakika dakika sosyal medyada paylaşacak. Spor programcısı Okay Karacan, SOBE ile gideceği Fransa’da; Euro 2016 hazırlıkları, çeyrek final, yarı final ve final karşılaşmalarını tüm futbolseverler için izleyecek. En özel görüntüleri yerinden ve anında; facebook, twitter, instagram, snapchat hesaplarından tüm Opet takipçileriyle paylaşacak.

Opet, Türkiye Futbol Federasyonu Milli Takımlar Resmi Akaryakıt Tedarikçisi olarak Milli Takım’ı Fransa’da da yalnız bırakmıyor. ‘Daha sosyal medya’ sloganıyla sosyal medyada canlı içerik sağlayarak yeni bir dönem başlatan SOBE, Euro 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda mücadele edecek olan A Milli Takımımız’ı desteklemek üzere Fransa’ya yola çıkıyor. Tanınmış spor programcısı Okay Karacan’la işbirliği yapan Opet; samimi, sıcak ve gerçek zamanlı iletişimi esas alan SOBE ile Euro 2016 öncesi, sırası ve sonrasında gelişen olayları yerinden ve anında sosyal medyada paylaşacak.
 
“Okay Karacan’la SOBE”, şampiyonanın nabzını tutarken, maçların oynanacağı şehirlerde zamanın nasıl aktığıyla ilgili fikir de verecek. Karacan; Euro 2016 hazırlıkları, çeyrek final, yarı final ve final karşılaşmalarını facebook, twitter, instagram, snapchat hesaplarından tüm takipçileriyle paylaşacak.
 
Opet, Kasım ayında devreye aldığı SOBE ile masa başından sosyal medya içerikleri üretmek yerine hayatın içine karışarak canlı paylaşımlarda bulunuyor. SOBE aracı farklı konularda farklı mekanlarda anlık ve canlı sosyal medya içerikleri paylaşıyor. 
 
Opet’in sosyal buluşma ekibi SOBE ve Okay Karacan ile yola çıktığı Euro 2016 macerasını Snapchat’te de @opettr hesabından takip edebilirsiniz. 
 
Instagram

Facebook

Twitter

Youtube
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

ABD, Çin'den Conneted Car - Bağlantılı Araç ithalatını yasaklayabilir

ABD, Çin'den Conneted Car - Bağlantılı Araç ithalatını yasaklayabilir

access_time09 Mayıs 2024 07:04

ABD Ticaret Bakanlığından yapılan açıklamada Çin'den otonom sürüş özellikli, bağlantılı araçların ithalatını yasaklayabileceğini açıkladı.

İşte nisanda en çok satılan otomobil markaları

İşte nisanda en çok satılan otomobil markaları

access_time08 Mayıs 2024 11:08

Türkiye otomobil ve hafif ticari araç pazarında bu yılın nisan ayında en fazla satışı yapılan markalar Fiat, Renault ve Volkswagen olarak sıralandı.

BMW'nin gelirinde büyük düşüş

BMW'nin gelirinde büyük düşüş

access_time08 Mayıs 2024 08:53

BMW'nin ilk çeyrek geliri %18,9 düşüşle 4,1 milyar euroya geriledi.

Toyota'dan ciro ve yıllık net gelir rekoru

Toyota'dan ciro ve yıllık net gelir rekoru

access_time08 Mayıs 2024 08:51

Toyota, finansal raporlarında tarihinin en yüksek rakamlarını açıkladı. Toyota, 45,1 trilyon yen gelir ve 4,94 trilyon yen rekor net kâr elde etti.

YORUM YAP

YORUMLAR (0)