Pazar günü bu yollar trafiğe kapalı

Pazar günü bu yollar trafiğe kapalı

access_time22 Ağustos 2014 20:12
İstanbul'da 30 Ağustos Zafer Bayramında Vatan caddesinde yapılacak törenlerin provası yüzünden bu Pazar bazı yollar trafiğe kapatılacak
İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada söyle denildi.

"30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları nedeniyle 24 Ağustos 2014 günü Vatan Caddesinde yapılacak olan genel provada ve 30 Ağustos 2014 günü yapılacak olan tören kutlamalarında 07.00 – 16.00 saatleri arasında gerek katılımcıların güvenliği, gerekse katılımın düzeyine göre kademeli olarak trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergâhlar aşağıya çıkartılmıştır.

TRAFİĞE KAPATILACAK CADDE VE SOKAKLAR
Topkule ve Mahmutbey köprüsü trafiğe kapatılacaktır. • Mahmutbey yolu ve Topkule arası trafiğe kapatılacaktır.• Vatan Caddesi trafiğe kapatılacaktır. • Oğuzhan Caddesi trafiğe kapatılacaktır. • Topkapı, Edirnekapı Kavşağı ve Vatan Caddesi kesişim noktası trafiğe kapatılacaktır.• Mahmutbey Köprüsü ve Sultançiftliği kavşağı arasında kalan yol trafiğe kapatılacaktır.

ALTERNATİF YOL VE GÜZERGÂHLAR
D–100 Karayolundan Vatan Caddesine gidecek olan sürücülerin Haliç Tünel, Edirnekapı, Fevzipaşa Bulvarı, Aksaray güzergâhını veya Haliç Tünel, Ayvansaray ışıklardan Balat yolunu takiben Unkapanı ve Sirkeci istikametlerini kullanmaları, • E–80 Karayolunu kullanacak sürücülerin, Milliyet Gazetesi karşısından TEM Otoyolu istikametini kullanmaları, • Sahil yolunu kullanacak sürücülerin sahil güzergâhından Yenikapı – Kumkapı – Sirkeci istikametini kullanmaları, • Vatan Caddesini kullanarak Fatih ilçesindeki hastanelere gelecek olan gerek Ambulans sürücüleri, gerekse diğer sürücülerin Sahil yolunu tercih ederek Samatya'dan Cerrahpaşa- Çapa- Haseki veya Vakıf Gureba Hastanelerine intikal etmeleri, • Fatih istikametinden aynı gerekçelerle hastanelere intikal edecek sürücülerin Atatürk Bulvarı – Aksaray ve Millet Caddesi güzergâhını kullanmaları uygun olacaktır
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Togg satışlarında kredi rüzgârı

Togg satışlarında kredi rüzgârı

access_time03 Mayıs 2024 14:54

Nisan ayına özel finansman kampanyası yapan Togg'un satışları Nisan ayında hızlandı. Nisan ayında 3 bin 3 adet Togg satışı yapıldı.

Benzin ve motorin zam, otogaza indirim

Benzin ve motorin zam, otogaza indirim

access_time03 Mayıs 2024 12:20

3 Mayıs 2024 itibarıyla benzine 28 kuruş, motorine 26 kuruş zam gelirken, otogazda ise 1 lira 64 kuruş indirim yapıldı.

Otomobil ve hafif ticari araç pazarı düştü

Otomobil ve hafif ticari araç pazarı düştü

access_time03 Mayıs 2024 09:06

2024 Nisan döneminde, hafif ticari araç ve otomobil pazarı sırasıyla; yüzde 28,6 ve yüzde 20,61 oranında geriledi.

Rusya'da yeni otomobil satışlarında yüzde 71 artış

Rusya'da yeni otomobil satışlarında yüzde 71 artış

access_time02 Mayıs 2024 17:55

Rusya'da yeni otomobil satışları, yılın ilk dört ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 71 artarak 552 bin 700'e çıktı.

YORUM YAP

YORUMLAR (0)