​Peugeot’tan bakım kampanyası

​Peugeot’tan bakım kampanyası

access_time22 Mayıs 2014 14:52
Peugeot'ta 10 Mayıs- 14 Haziran tarihlerinde bakım kampanyası başlattı
Peugeot Yetkili Servisleri’nde, tüm Peugeot modellerinde ve ayrıca 5 yaş ve üstü modellerde Fiks Bakım Paketleri avantajlı fiyatlar ile Peugeot müşterilerine sunuluyor. 10 Mayıs – 14 Haziran tarihleri arasında sürecek olan Peugeot Bakım Kampanyası kapsamında Fiks Menü’lerde %20’ye varan indirimler veya Peugeot 5 Yaş ve Üstü Fiks Menü’lerde işçilik ve KDV dahil 35 TL’den başlayan fiyatlar ile sizleri bekliyor. Ayrıca, her 4 adet Michelin, Pirelli, Continental veya Goodyear lastik alımlarında Total’den 100 TL’lik akaryakıt çeki hediye ediliyor.
Türkiye’nin 59 noktasında hizmet veren Peugeot Yetkili Servisleri’nde, uzman ve eğitimli personel ile Peugeot marka araçların bakım ve onarım hizmetleri en iyi şekilde uygulanıyor. Peugeot’da kaliteli ve üstün servis hizmetlerinin yanı sıra ücretsiz teşhis ve fiyatlandırma yapılarak özel avantajlar da sunuluyor.
10 Mayıs – 14 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek olan Peugeot Bakım Kampanyası’na dahil olan Peugeot Yetkili Servislerine uğrayarak Fiks Menü’lerde %20 ye varan indirimlerden veya Peugeot 5+ (beş yaş ve üzeri) Fiks Menü’lerde ise işçilik ve KDV dahil 35 TL’den başlayan avantajlı fiyatlardan faydalanabilirsiniz.
Bu avantajlara ek olarak kampanya süresi boyunca, 4 adet lastik satın alan araç sahiplerine yakıt hediyesi de sunulmaktadır. Bu kapsamda Michelin, Pirelli, Continental ve Goodyear marka lastik alımına Total’den 100 TL’lik akaryakıt hediyesi Peugeot kullanıcıları için çok çazip bir teklif olarak yer alacaktır.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Otomobil markalarından Temmuz kampanyaları

Otomobil markalarından Temmuz kampanyaları

access_time24 Temmuz 2021 13:52

Türkiye otomotiv pazarı pandemi koşullarına rağmen canlılığı sürdürüyor. Yılın ilk 6 ayında satışlarını yüzde 55 artıran markalar, tatil sezonun gelmesi ile birlikte kampanyalara...

Otomobil markalarından yaza özel kampanya

Otomobil markalarından yaza özel kampanya

access_time26 Haziran 2021 16:40

Yaz aylarının gelmesi ile tatil hazırlıkları başladı

Otomobil markalarının Mayıs kampanyaları

Otomobil markalarının Mayıs kampanyaları

access_time15 Mayıs 2021 14:46

Birçok otomobil markası, büyük çoğunluğu tam kapanma ile geçen Mayıs ayında tüketicileri unutmadı

Renault avantajları Mayıs ayında da hız kesmiyor

Renault avantajları Mayıs ayında da hız kesmiyor

access_time07 Mayıs 2021 14:44

Salgın dönemindeki faaliyetleriyle hayati önem taşıyan sağlık çalışanları ve çiftçilere de dosya masrafsız kredi ve ilk bakım hediyesi sunuluyor

YORUM YAP

YORUMLAR (0)