Prevé  ANCAP’ten tam puan aldı

Prevé ANCAP’ten tam puan aldı

access_time12 Haziran 2013 17:10
Proton'un kullanıcılara sunduğu yeni modeli Prevé Avustralya NCAP'ten 5 yıldız aldı
Proton’un ‘drive it to believe it’ sloganı ile kullanıcılara sunulan yeni yıldızı Proton Prevé, otomotiv sektörünün güvenlik konusundaki tüm testlerinin yapıldığı bağımsız bir kuruluş olan  Avustralya NCAP tarafından yapılan testlerden geçerek  verilebilen en yüksek ödül derecesi olan 5 yıldız ile ödüllendirildi.
Uluslararası kabul gören standartların tamamına ulaştığını bu ödülle belgeleyen Proton Prevé bu ödülle ANCAP tarafından tavsiye edilen yüksek güvenlikli otomobillerin saflarına katıldı…
Güvenlik ve konfor unsurlarından ödün verilmeden hazırlanan ve efsanevi Lotus mühendisliği ruhunun kendini hissettirdiği C segmenti Sedan modeli Proton Prevé’de 1.6 litre (CFE) turbo beslemeli 138 HP’lik 205 NM tork üreten benzinli DOHC motor, EBD-elektronik fren gücü dağılımı ayrıca standart olarak 7 ileri direksiyondan kumandalı, F1 şanzıman ve Start&Stop düğmesi sayesinde anahtarsız motor çalıştırma özelliğinin yanı sıra ön farlar led teknolojisiyle estetik görünüm sağlıyor ve dikiz aynalarında konumlandırılmış sinyal lambaları sürüş esnasında farkedilebilirliği arttırıyor. High-line serisinde opsiyonel olarak ısıtmalı soğutmalı deri koltuk seçeneğini de sunulan Proton Prevé aynı zamanda segmentinde bir ilk olan 4G özelliğine de sahip.
Proton’dan İnovasyan Atağı: 4G Teknolojili Otomobil
4G teknolojisine sahip olarak üretilen yeni Proton Preve; gelişmiş navigasyon sistemi, internet üzerinden araç takibi, güvenlik açısından araç içinde bluetooth bağlantılı görüntülü görüşme, ön konsolda LCD ekran gibi özelliklere sahiptir.
4G özellikli otomobil kullanıcıları; istedikleri noktadan lokal tabanlı çalışan internet servisleri aracılığı ile araçlarını güvenlik açısından tekerlek ve direksiyondan gelen sinyaller doğrultusunda aktif olarak takip edebilecekler. Uzaktan gerçek zamanlı araç tanımlama, güvenlik ve lokasyon tabanlı hizmetler gibi uygulamalar ise Prevé’nin teknolojide ayrışmanın göstergesi olan özelliklerini oluşturuyor.
Lotus Mühendisliği İle Üstün Yol Tutuş
EBD-elektronik fren gücü dağılımı ile kayma eğilimindeki tekerleğe daha az güç vererek güvenlik unsurlarını ön plana çıkaran Proton Prevé üstün sürüş hâkimiyeti sağlayarak güvenli yol tutuşta rakiplerine Lotus mühendisliği ile fark yaratıyor.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

LPG'ye indirim geliyor

LPG'ye indirim geliyor

access_time01 Mayıs 2024 17:32

LPG'ye yarın geceden itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 64 kuruş indirim geleceği aktarıldı.

Elon Musk, Tesla’da 500 kişilik ekibi işten çıkardı!

Elon Musk, Tesla’da 500 kişilik ekibi işten çıkardı!

access_time01 Mayıs 2024 17:27

Elon Musk, Tesla'nın elektrikli araç şarj istasyonu ağını yöneten yaklaşık 500 kişilik ekibi işten çıkardı. Bu ani kararın, şirketin odak noktasını yapay zeka ve otonom...

Bakan Ersoy duyurdu, F1 yarışları Türkiye'ye geliyor!

Bakan Ersoy duyurdu, F1 yarışları Türkiye'ye geliyor!

access_time30 Nisan 2024 11:55

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, 2026 yılından itibaren F1 yarışlarının Türkiye'ye geleceğini açıkladı.

Togg'da zırh detayı

Togg'da zırh detayı

access_time30 Nisan 2024 11:48

Togg'a yüksek güçteki silahlara karşı koruma sağlayan BR4 seviyesi zırhlama işlemi uygulanıyor.

YORUM YAP

YORUMLAR (0)