Rapid ailesine gençlik açısı

Rapid ailesine gençlik açısı

access_time30 Mayıs 2017 12:13
Skoda’nın makyaj geçiren modelleri Rapid ve Rapid Spaceback’in Türkiye pazarında Temmuz ayından itibaren satışına başlanacak.

Çek üretici Skoda’nın B sınıfındaki modelleri Rapid ve Rapid Spaceback, makyajlı versiyonlarıyla Temmuz’da Türkiye pazarında satışa sunuluyor.

Dış görünümlerinde yapılan yeniliklerle Rapid Sedan ve Spaceback, önden daha geniş bir otomobil havası veriyor. Ön sis lambaları ve tamponları yenilenirken, tamponun alt kısmındaki havalandırma ızgarasında da farklılık göze çarpıyor. Yine Rapid ailesine LED teknolojili gündüz farları eklenirken, gündüz farları, sinyal lambası fonksiyonuna da sahip. Rapid ailesinin iç mekanında da, kapı içi döşemeleri, hava girişleri, düğmeler ve klima kontrollerinin bulunduğu panelde değişimler var.

Her iki modelin motor seçenekleri de yenilendi. Yeni 95 ve 110 PS’lik 1.0 lt benzinli motorlar gelirken, 1.4 lt TSI (125 PS) benzinli seçenek yerini korudu. Dizel motor seçenekleriyse 1.4 lt (90 PS) ve 1.6 lt (116 PS). 1.4 lt TDI 5 ileri manuel veya 7 ileri DSG otomatik şanzımanla alınabilecek.

Akıllı farlar

Yenilenen Rapid ve Rapid Spaceback, isteğe bağlı olarak bi-xenon farlarla da satın alınabilecek. Her iki modelde de akıllı “Işık Asistanı” sistemi kullanılmaya başlandı.

Yine her iki modelde de Wi-fi bağlantısıyla, araçta “kesintisiz iletişim” mümkün olabilecek. Bunun yanında, Rapid ve Spaceback’in arka koltuğunda oturanlar için iki adet USB girişi opsiyonu eklendi.

folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Stellantis'in ilk çeyrekte geliri yüzde 12 azaldı

Stellantis'in ilk çeyrekte geliri yüzde 12 azaldı

access_time30 Nisan 2024 10:40

Stellantis N.V.'nin 2024 yılındaki ilk çeyrek net geliri, yıllık bazda yüzde 12 azaldı.

Volkswagen'in satışları düştü

Volkswagen'in satışları düştü

access_time30 Nisan 2024 09:01

Volkswagen'in ilk çeyrekte daha düşük satış geliri ve kar marjları açıkladı

 Tesla daha fazla kişiyi işten çıkaracak

Tesla daha fazla kişiyi işten çıkaracak

access_time30 Nisan 2024 08:57

Musk'ın daha fazla Tesla personelini işten çıkarmayı planladığı öne sürüldü

1 Mayıs'ta toplu taşıma ücretsiz olacak

1 Mayıs'ta toplu taşıma ücretsiz olacak

access_time30 Nisan 2024 00:52

Cumhurbaşkanlığı kararıyla 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde Ankara, İstanbul ve İzmir'de toplu ulaşım ücretsiz olacak.

YORUM YAP

YORUMLAR (0)