Rönesasn ve Renault Trucks'den iş birliği

Rönesasn ve Renault Trucks'den iş birliği

access_time11 Şubat 2015 14:28
Uluslararası taşımacılık hizmeti veren Rönesans Nakliyat, 16 araçlık filosunu 4 adet Renault Premium ile güçlendirdi
Faaliyetlerini İstanbul’dan yöneten ve müşterilerine güvenilir, kaliteli ve müşteriye katma değer sağlayan hizmet misyonu ile çalışan Rönesans Nakliyat, Renault Trucks ile iş birliğine devam ediyor. 16 araçlık parkını 4 adet Renault Trucks alımı ile 20’ye çıkaran Rönesans Nakliyat’ın filosundaki toplam Renault Trucks sayısı da 15’e ulaştı.

İstanbul’da gerçekleştirilen teslimat törenine Rönesans Nakliyat adına Gökmen Yaşa katılırken, Renault Trucks adına İstanbul Satış Sorumlusu Tayfun Fıçıcı hazır bulundu. Soytürk, “Renault Trucks’a duyduğumuz güveni 4 yeni araç yatırımı ile göstermeye devam ediyoruz. Yakıt ekonomisi, kaliteli satış ve satış sonrası hizmetlerinden oldukça memnunuz. İş birliğimizin devamını diler, bu yatırımın hayırlı olmasını temenni ederiz” sözleriyle Renault Trucks’ın yakıt ekonomisindeki performansı ile satış ve sonrası hizmetinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Renault Trucks adına konuşan İstanbul Satış Sorumlusu Tayfun Fıçıcı ise, “Rönesans Nakliyat filosundaki araç sayısını her geçen gün arttırıyor. Yola ve yatırımlarına markamızla devam etmesi bizler için ayrı bir gurur kaynağıdır. Mevcut iş birliğimizin uzun yıllar sürmesini temenni ediyor, Rönesans Nakliyat’a katma değer hizmet sunmaya ilk gün olduğu gibi bundan sonra da devam edeceğimizi ifade etmek istiyorum” dedi.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Togg satışlarında kredi rüzgârı

Togg satışlarında kredi rüzgârı

access_time03 Mayıs 2024 14:54

Nisan ayına özel finansman kampanyası yapan Togg'un satışları Nisan ayında hızlandı. Nisan ayında 3 bin 3 adet Togg satışı yapıldı.

Benzin ve motorin zam, otogaza indirim

Benzin ve motorin zam, otogaza indirim

access_time03 Mayıs 2024 12:20

3 Mayıs 2024 itibarıyla benzine 28 kuruş, motorine 26 kuruş zam gelirken, otogazda ise 1 lira 64 kuruş indirim yapıldı.

Otomobil ve hafif ticari araç pazarı düştü

Otomobil ve hafif ticari araç pazarı düştü

access_time03 Mayıs 2024 09:06

2024 Nisan döneminde, hafif ticari araç ve otomobil pazarı sırasıyla; yüzde 28,6 ve yüzde 20,61 oranında geriledi.

Rusya'da yeni otomobil satışlarında yüzde 71 artış

Rusya'da yeni otomobil satışlarında yüzde 71 artış

access_time02 Mayıs 2024 17:55

Rusya'da yeni otomobil satışları, yılın ilk dört ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 71 artarak 552 bin 700'e çıktı.

YORUM YAP

YORUMLAR (0)