Rüzgarın kızları Van Speedy'de

Rüzgarın kızları Van Speedy'de

access_time01 Temmuz 2011 14:47
Türkiye'nin en hızlı kızları en hızlı araç bakım servisinde bir araya geldi

Garantili ve hızlı araç bakım servisi şirketi Speedy Türkiye, Van servisini 10 Haziran 2011 Cuma günü düzenlenen bir törenle hizmete açtı.

Açılışa katılan 2009 Türkiye bayanlar ralli şampiyonu ve co pilotu Burcu Çetinkaya ve Çiçek Güney’de katıldılar. Açılış öncesi Van’ı gezen ikili açılış sonrasında otomobil lastiği değişimiyle ilgili show yaptılar. Burcu Çetinkaya’nın bir dakikanın altında lastiği değiştirmesi izleyenler arasında şaşkınlık yarattı. Sonrasında düzenlenen lastik değiştirme yarışması ise açılışa katılanlara renkli dakikalar yaşattı.

Açılış sonrasında basına açıklamada bulunan Burcu Çetinkaya ve Çiçek Güney “Van ve yolları, motor sporları için çok müsait. Burada yarışmak bize zevk verecektir. Ancak bunu federasyon ve motor sporları kulüpleri organize etmeli. Zaten Ankara, İstanbul gibi yerlerde, motor sporları eskisi gibi yeterince ilgi toplayamıyor. Ancak Van'da halkın bu spora ilgi duyacağını tahmin ediyoruz”dedi.


Tören konuşmasında Speedy ayrıcalıklarından bahseden Gür Yalman: “ Speedy Türkiye olarak Anadolu’da hızla büyümeye devam ediyoruz. Dünyada 50 yıllık deneyime sahip olan Speedy uzmanlığını, Van’da ki araç sahipleriyle buluşturuyoruz. Van’da ki araç sahiplerine Speedy kalitesini, uzmanlığını ve Speedy farkını yaşatacağız.” şeklinde konuştu. Franchiselık konusunda fırsatlara da dikkat çeken Yalman, Anadolu’da büyümeye devam ettiklerini bu vesile ile Anadolu’da ki şehirlerde otomotiv sektöründeki firmalara Speedy noktası olmaları için fırsat vereceklerini sözlerine ekledi.
“Speedy Franchise’ ı Sn. Faruk Irtak ise : “ Speedy bilgi birikimini ve uzmanlığını yerel hizmet anlayışımızla birleştiriyoruz.” dedi ve ekledi “ Müşterilerimiz, kaliteli ve ayrıcalıklı hizmeti en uygun fiyata almanın keyfini yaşacaklar” dedi.

folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Maserati yeni pist otomobili Project24'ü tanıttı

Maserati yeni pist otomobili Project24'ü tanıttı

access_time31 Temmuz 2022 11:11

Maserati, yepyeni ve sadece pist kullanımı için geliştirdiği süper spor otomobil projesi "Project24"ü tanıttı.

Skoda'nın yeni gözbebeği Fabia RS Rally2 tanıtıldı!

Skoda'nın yeni gözbebeği Fabia RS Rally2 tanıtıldı!

access_time19 Haziran 2022 17:35

Skoda ralli aracının yeni neslini tanıttı. Dördüncü nesil FABIA üzerine yorumlanan araç, RS mahlasıyla FABIA RS Rally2 adını aldı.

Honda 'dan Japonya'da bir ilk

Honda 'dan Japonya'da bir ilk

access_time22 Eylül 2021 08:20

Honda Motor'un Japonya içinde çevrim araç satışı yapacağı, bu satış şeklinin Japonya'da bir ilk olacağı bildirildi.

Çin'in yeni elektrikli otomobili Nio satışa sunulacak

Çin'in yeni elektrikli otomobili Nio satışa sunulacak

access_time07 Mayıs 2021 10:31

Çinli elektrikli otomobil üreticisi Nio, Avrupa piyasasına giriyor. Çinli elektrikli  araç üreticisi Nio, 2022 yılından itibaren Almanya'da da boy  göstererek Mercedes Benz, BMW...

YORUM YAP

YORUMLAR (0)