Şampiyon kaza geçirdi

Şampiyon kaza geçirdi

access_time29 Aralık 2013 17:15
Formula 1’in efsane şampiyonu Michael Schumacher kayak yaparken çok ciddi bir kaza geçirdi. Ünlü yarışçı komada ve durumu kritik
Formula 1’de yedi dünya şampiyonluğu bulunan Michael Schumacher, Fransa Alpleri'nde kayak yaparken kaza geçirip başından ciddi şekilde yaralandı. Schumacher'in komada olduğu ve durumunun kritik olduğu öğrenildi.

Schumacher’in, Meribel’deki kayak tesisinden helikopterle hastaneye kaldırıldığı bildirildi. Yetkililer kaza noktasında inceleme yapıyor.

Kayak merkezinin yöneticisi Christophe Gernigon-Lecomte ise Reuters'a yaptığı açıklamada, "Moutier'de hastaneye kaldırıldı" derken, Schumacher'in kaza sırasında kaskının takılı olduğunu söyledi. Schumacher'in komada olduğu ve durumunun kritik olduğu öğrenildi.

Gernignon-Lecomte ünlü pilotun sağlık durumunun ilk etapta bildirildiği kadar ciddi olmadığını öne sürdü ve "Saat 11.00 civarında düştü ve hafasını taşa çarptı. Görünen o ki bir kafa travması geçirdi ancak ne kadar ciddi olduğunu söyleyemem. Hastaneye götürülürken bilinci yerindeydi ancak şoktaydı" diye konuştu.

Önce Benetton'da sonra da Ferrari'deki performanslarıyla bir spor efsanesi haline gelen 44 yaşındaki Alman pilot, 2012 sezonu sonunda Formula 1’den ikinci kez emekliliğini açıklamıştı. 2006'da Ferrari'yi bırakan Schumacher, üç yıl sonra Mercedes'le pistlere geri dönmüş ancak eski günlerini aratan bir tablo çizmişti.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

BMW'nin gelirinde büyük düşüş

BMW'nin gelirinde büyük düşüş

access_time08 Mayıs 2024 08:53

BMW'nin ilk çeyrek geliri %18,9 düşüşle 4,1 milyar euroya geriledi.

Toyota'dan ciro ve yıllık net gelir rekoru

Toyota'dan ciro ve yıllık net gelir rekoru

access_time08 Mayıs 2024 08:51

Toyota, finansal raporlarında tarihinin en yüksek rakamlarını açıkladı. Toyota, 45,1 trilyon yen gelir ve 4,94 trilyon yen rekor net kâr elde etti.

Tesla'nın teslimatları Çin'de %18 geriledi

Tesla'nın teslimatları Çin'de %18 geriledi

access_time07 Mayıs 2024 16:34

Tesla'nın, Çin'deki satışları nisan ayında bir önceki yıla göre %18 düştü. En yakın rakibi BYD'nin satışlarında ise aynı dönemde %49 artış yaşandı.

200'den fazla kaza kara noktasında iyileştirme yapılacak

200'den fazla kaza kara noktasında iyileştirme yapılacak

access_time07 Mayıs 2024 12:49

Türkiye'de, önümüzdeki 4 yıl içinde 206 kaza kara noktasında iyileştirme işlemi gerçekleştirilecek.

YORUM YAP

YORUMLAR (0)