Schumacher sefilleri oynuyor

Schumacher sefilleri oynuyor

access_time13 Şubat 2016 09:04
F1 efsanesi Michael Schumacher'in tedavi masrafları 25 milyon euroyu buldu. Sponsorlar kaçtı, aile ise perişan oldu
F1 efsanesi Michael Schumacher'in tedavi masrafları 25 milyon euroyu buldu. Sponsorlar kaçtı, aile ise perişan olduFormula 1 dünyasının tartışmasız efsanesi olan Michael Schumacher, Aralık 2013'te Alpler'de kayak yaparken kaza geçirdi. 'Öldü' dedikoduları, spor dünyasına ateş gibi düştü. Ancak o yarışlardaki inatçılığını yaşam savaşında da gösterdi, pes etmedi. Tedavi üstüne tedavi gören, 5 ameliyat geçiren Schumacher'in haftalık rehabilitasyon masrafı 191 bin euroya çıktı. Diğer tedavi masraflarıyla birlikte tam 25 milyon euroyu bulan ödeme, Schumacher ailesini zor durumda bıraktı. Alman pilotun tedavi sürecinde 15 sağlık uzmanının görev aldığı belirtildi. 

MERCEDES VE FERRARİ

Durumunun stabil olduğu belirtilen Schumacher'in hareketsiz olduğu ve konuşamadığı belirtildi. Günlük tedavi sürecinin, kendisinin yaşamsal işaretlerini incelemek, temizliğini yaparak mikrop kapmasını engellemek üzerine kurulu olduğu ifade edildi. Sponsorları Ferrari, Mercedes-Benz ve Alman yatırım firması Deutsche Vermögensberatung, kask üreticisi Schuberth, saat markası Audemars Piguet, su markası Rosbacher, tekstil markası moda Navyboot gibi 20'a yakın sponsor, kayıplara karıştı. Düşene de bir tekme atan sponsorlar, Schumacher hayranlarını da kızdırdı.

Michael Schumacher'in menajeri Sabine Kehm, sponsorların kaçtığını kabul etti. Dünyanın en önemli markalarının, efsaneyi yarı yolda bırakması nedeniyle Schumacher ailesi, malikaneleri satışa çıkardı. 2 yılda 3 malikane, 23 milyon euroya satıldı.

HAYAT ÇOK GARİP

Sponsorluk bitse de Ferrari Başkanı Luca Di Montezemolo, geçtiğimiz günlerde Michael Schumacher hakkında konuştu. Montezomolo, "Haberlerim var, ancak ne yazık ki bunlar iyi haberler değil. Hayat çok garip. Muhteşem bir pilottu ve Ferrari ile yalnızca 1999 yılında büyük bir kaza yapmıştı" dedi.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Togg satışlarında kredi rüzgârı

Togg satışlarında kredi rüzgârı

access_time03 Mayıs 2024 14:54

Nisan ayına özel finansman kampanyası yapan Togg'un satışları Nisan ayında hızlandı. Nisan ayında 3 bin 3 adet Togg satışı yapıldı.

Benzin ve motorin zam, otogaza indirim

Benzin ve motorin zam, otogaza indirim

access_time03 Mayıs 2024 12:20

3 Mayıs 2024 itibarıyla benzine 28 kuruş, motorine 26 kuruş zam gelirken, otogazda ise 1 lira 64 kuruş indirim yapıldı.

Otomobil ve hafif ticari araç pazarı düştü

Otomobil ve hafif ticari araç pazarı düştü

access_time03 Mayıs 2024 09:06

2024 Nisan döneminde, hafif ticari araç ve otomobil pazarı sırasıyla; yüzde 28,6 ve yüzde 20,61 oranında geriledi.

Rusya'da yeni otomobil satışlarında yüzde 71 artış

Rusya'da yeni otomobil satışlarında yüzde 71 artış

access_time02 Mayıs 2024 17:55

Rusya'da yeni otomobil satışları, yılın ilk dört ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 71 artarak 552 bin 700'e çıktı.

YORUM YAP

YORUMLAR (0)