SellAnyCar Türkiye'de

SellAnyCar Türkiye'de

access_time07 Mayıs 2014 13:20
Hangi durumda olursa olsun ister hurda, isterse süper lüks bir jip...SellAnyCar yarım saat içinde satış garantisi veriyor.
E-ticaretin tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de en hızlı büyüyen sektörlerden biri olduğunu biliyoruz. Türkiye’de e-ticaret konusunda en heyecan verici noktalardan birisi ise hızlı büyümesine rağmen büyük potansiyeli nedeniyle bu büyümesini önümüzdeki yıllarda da sürdürecek olması. İşte bunu fırsat bilen genç ve başarılı girişimci Saygın Yalçın, Türkiye’deki ihtiyacı gördü ve SellAnyCAr adlı online platformu kurdu.
 
SELLANYCAR NEDİR?
 
SellAnyCar.com online platformda, ücretsiz bir araç değerlendirme ve satın alma servisidir. 30 dakika içinde her türlü otomobili satın almayı, ücretini hemen ödemeyi ve tüm evrak işlerini üstlenmeyi garanti eder. İlk olarak Dubai’de kurulmuştur. Faaliyet gösterdiği ülkedeki yaygın hizmet ağıyla ikinci el araba satmak isteyenlere en iyi hizmeti, en hızlı ve garantili biçimde sunmaktadır. SellAnyCar.com ikinci el araba satmak isteyen kişilerin referans yeri olmak amacıyla kurulmuştur. İşleyiş de tamamen kullanıcıların en az iş yüküyle arabalarını satmaları olarak tasarlanmıştır. Arabanın marka ve diğer detayları sisteme girildikten sonra, bu sisteme entegre olan yapay zekâ sayesinde aracın bir ön değerlendirmesi hemen görülebilmektedir. Sonrasında ise SellAnyCar.com hizmet noktalarından randevu alınarak eksperlerden ücretsiz değerlendirme hizmeti almak mümkün olmaktadır.
 
Değerlendirme sonrasında eksper satıcıya bir teklif sunar. Bir hafta geçerliliğini koruyan bu teklif üzerinde anlaşma sağlanırsa, 30 dakika içerisinde bütün evrak işlerini üstlenerek aracın satışı gerçekleştirilir. Kredili araçlarda, SellAnyCar.com önce satıcı ile birlikte bankaya müracaat ederek bu krediyi kapatır. Sonra da arabanın satın alma işlemini tamamlar.
 
SELLANYCAR.COM NASIL İŞLİYOR?
 
Otomobilini satmak isteyenler SellAnyCar.com’daki değerlendirme aşamasında istenen bilgileri girerek araçlarının gerçek değerini öğreniyor. Daha sonra aracını kendisine en yakın SellAnyCar.com noktasına götürerek oradaki eksperlerin ücretsiz değerlendirmesinden geçirenler, isterlerse anında hiçbir evrak işiyle uğraşmak zorunda kalmadan satış işlemini gerçekleştirebiliyor. SellAnyCar.com görevlileri, satış için gereken evrak işlemlerini üstlenerek, ikinci el araç sahibini bu yükten de kurtarıyor!
 
SellAnyCar.com Kurucusu Saygın Yalçın, Türkiye’ye açılmaları konusunda şu yorumda bulunuyor: “Türk asıllı bir Alman girişimci olarak, Türkiye’nin bendeki yeri daima çok özel olmuştur ve burada iş yapmayı hep istemişimdir. Dubai’de kurduğumuz ve çok başarılı olan SellAnyCar.com’u şimdi Türkiye’de de açmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Türkiye’deki otomobil kullanımının yaygınlığını göz önüne alınca, burada da çok başarılı olacağımıza inanıyoruz.”
 
TÜRKİYE’DEKİ HEDEFLERİ NELER?
 
Hedefimiz ilk yılımızda Türkiye piyasasında ikinci el araba satışı konusunda referans noktası olmak ve ikinci el araba alanlar arasında ilk 10’da yer almak. Kısa dönemde ilk yılda 30 milyonluk ciroya ulaşma amacındayız
 
OTOMOBİL SATMA İŞİNİ KOLAYLAŞTIRACAĞIZ !

Aracınızın değerini anında online olarak öğrenebileceğiniz ve isterseniz 30 dakikada satışını gerçekleştirebileceğiniz otomobil satış sitesi olan SellAnyCar.com artık Türkiye’de…
 
Otomobilini satmak isteyenlerin hayatını kolaylaştıran ve merkezi Dubai’de bulunan SellAnyCar.com Türkiye’de de hizmet vermeye başladı. İkinci el otomobil satışında en kolay ve en güvenli yolu sunan SellAnyCar.com, araç sahiplerinden otomobillerini gerçek değerinde satın alma garantisi veriyor ve tüm evrak işlerini üstleniyor. Üstelik SellAnyCar.com tüm bu hizmetleri ücretsiz sunuyor!


SAYGIN YALÇIN KİMDİR?

 
Saygın Yalçın, Almanya’daki üniversite eğitiminin ardından Amerika’da (USC) ve Meksika’da (ITAM) MBA eğitimi aldı. Birleşik Arap Emirlikleri’nde özel alışveriş siteleri konusundaki boşluğu gördükten sonra, bu bölgede girişimci olmaya karar verdi.
 
Ortadoğu’nun ilk online araba alım servisi SellAnyCar.com’u kurmadan önce, Ortadoğu’nun ilk özel alışveriş kulübü Sukar.com’u kuran Saygın Yalçın, dünyanın en büyük Arap online topluluğu Maktoob.com’un Eylül 2009’da Yahoo’ya satılmasının ardından kurulan Jabbar Internet Group Holding’in ortakları arasında yer aldı. Ayrıca Souq.com, CashU.com ve QExpress gibi şirketlerden oluşan, Arap dünyasının en büyük e-ticaret şirketi Souq.com Group’un da ortağıdır. Ayrıca Dubai Kanada Üniversitesi’nde Girişim ve E-ticaret konularında ders vermekte ve üniversitenin danışma kurulunda yer almaktadır. 2011’de BAE’nin “Hot 100” listesinde yer alan Saygın Yalçın, 2012’de oe ülkenin en büyük yayın kuruluşu olan ITP tarafından “Yılın Kişisi” ödülüne aday gösterilmiştir.
Saygın Yalçın, Mayıs 2013’te The National gazetesi tarafından “bölgenin online iş gurusu” ve Mart 2014’te Arabian Business dergisi tarafından “ülkenin en iyi genç girişimcilerinden biri ve son yıllardaki girişimcilik ortamının önemli bir oyuncusu” olarak anılmıştır.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

EV üreticilerine yatırım yapmak riskli

"EV üreticilerine yatırım yapmak riskli"

access_time08 Mayıs 2023 17:17

ABD’deki elektrikli araç üreticileri, efsane yatırımcı Warren Buffett'ın listesine giremiyor.

Yatırımcılar Tesla’ya değil, Ferrari’ye yönelmeli

"Yatırımcılar Tesla’ya değil, Ferrari’ye yönelmeli"

access_time07 Mart 2023 16:31

Tesla’nın son dönemki performansı üzerine yatırımcıları uyaran Morgan Stanley, makro belirsizlikle başa çıkmak için Ferrari hisselerini öneriyor.

Uber, ödemelerde kripto para kabul edecek

Uber, ödemelerde kripto para kabul edecek

access_time13 Şubat 2022 10:06

Kripto paralarla ödeme sistemi hızla genişliyor. Birçok şirket bu alanda hazırlık yaparken UBER CEO’su Khosrowshahi kripto ödemelerini "kesinlikle" kabul edeceklerini...

Toyota'nın Yeni Finans Direktörü Nilgün Aydın Türkücü oldu

Toyota'nın Yeni Finans Direktörü Nilgün Aydın Türkücü oldu

access_time15 Haziran 2021 17:26

Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş.'de Finans Direktörlüğü görevine Nilgün Aydın Türkücü getirildi.

YORUM YAP

YORUMLAR (0)