Shell Helix zor yolların yağı!

Shell Helix zor yolların yağı!

access_time11 Haziran 2013 12:17
Shell Helix Motor Yağı, dondurucu soğukta da çöl şartlarında da görevini tam yerine getirdi
Dünyaca ünlü üç oyuncu Tom Hardy, Adrien Brody ve Henry Cavill, Shell Helix Ultra’nın motoru koruma gücünü yeryüzünün en zorlu şartlarında test etti. Sibirya’nın dondurucu soğukları, Taklamakan Çölü’nün kavuran sıcakları ve balta girmemiş Ulu Sedili Ormanı’nda çekilen “Shell Helix Driven to Extremes” belgesellerinin görüntüleri, Shell Helix Youtube sayfasında ilgiyle izleniyor.
Shell Helix Ultra’nın üstün performansıyla motoru zorlu koşullarda nasıl koruduğunu anlatan ve çekimleri üç ayrı bölgede tamamlanan belgeseller geçtiğimiz aylarda Discovery Channel’da seyirciyle buluştu.
Her bölümde farklı zorlu şartlara meydan okuyan Shell Helix Driven to Extremes ekibine Tom Hardy, Adrien Brody ve Henry Cavil eşlik etti.
Batman filmlerinden tanıdığımız Tom Hardy ve F1 pilotu Mika Salo, dünyanın en soğuk bölgesi olarak bilinen Sibirya’da -73 dereceye ulaşan dondurucu soğuklara meydan okuyarak 1000 kilometrelik yolculuk yaptı.
Immortals filminin yıldızı Henry Cavill ve Dünya Superbike Şampiyonu olan Neil Hodgson, ‘Ölüm Çölü’ olarak bilinen Çin’in Taklamakan Çölü’nde 50 dereceyi aşan sıcaklıkta 800 kilometrelik bir yolculuk yaparak insanın ve makinenin sınırlarını zorladı.
Piyanist filminin ünlü oyuncusu Adrien Brody ise Mika Salo ile birlikte sağanak yağış, fırtına ve sellerin etkili olduğu Malezya’nın balta girmemiş Ulu Sedili Ormanı’nda heyecan dolu bir sürüşe tanıklık etti.
Yardım ekiplerinden uzak sahip oldukları araçların hayati önem taşıdığı macerada, bulundukları bölgenin zorlu hava ve yol koşullarına göre araçlarını donatan ekipler, ayrıca uydu telefonu, acil yardım fişeği, özel kıyafetler gibi önlemler de aldılar.
Üç ayrı bölümden oluşan Shell Helix Driven to Extremes belgesellerinin Sibirya, Çin ve Malezya’da geçen macera dolu görüntüleri www.youtube.com/shellhelix linkinden izleyebilirsiniz.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Benzin ve motorin zam, otogaza indirim

Benzin ve motorin zam, otogaza indirim

access_time03 Mayıs 2024 12:20

3 Mayıs 2024 itibarıyla benzine 28 kuruş, motorine 26 kuruş zam gelirken, otogazda ise 1 lira 64 kuruş indirim yapıldı.

Otomobil ve hafif ticari araç pazarı düştü

Otomobil ve hafif ticari araç pazarı düştü

access_time03 Mayıs 2024 09:06

2024 Nisan döneminde, hafif ticari araç ve otomobil pazarı sırasıyla; yüzde 28,6 ve yüzde 20,61 oranında geriledi.

Rusya'da yeni otomobil satışlarında yüzde 71 artış

Rusya'da yeni otomobil satışlarında yüzde 71 artış

access_time02 Mayıs 2024 17:55

Rusya'da yeni otomobil satışları, yılın ilk dört ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 71 artarak 552 bin 700'e çıktı.

Uber'e 250 milyon sterlinlik dava şoku!

Uber'e 250 milyon sterlinlik dava şoku!

access_time02 Mayıs 2024 09:08

Uber'e Londra'daki taksi sürücülerinin 250 milyon sterlinlik dava açacağı bildirildi.

YORUM YAP

YORUMLAR (0)