Şimdi ‘hemengazla.com’ zamanı

Şimdi ‘hemengazla.com’ zamanı

access_time09 Mayıs 2014 13:09
DRD ile Bank Pozitif işbirliğinde kurulan araç kiralama portalı HemenGazla.com’un tanıtımı yapıldı
GÖKHAN TAŞÇI – OTOMOBILSAYFASI.COM

İnternet üzerinden araba kiralama dünyasına kulvarında iddialı marka giriş yaptı. Derindere Filo Kiralama ile Bank Pozitif ortaklığında hayata geçirilen “HemenGazla.com” bugün Çırağan Sarayı’nda DRD Yönetim Kurulu Başkan Vekili Aytekinhan Yıldırıcı ve BankPozitif Genel Müdürü Kadir Çevik’in katılımıyla düzenlenen bir basın toplantısı ile tanıtıldı. Türkiye’deki mevcut araç kiralama sitelerinden farklı olarak sundukları hizmetleri anlatırken “Türkiye’de bir ilke imza atıyoruz” diyen DRD Yönetim Kurulu Başkan Vekili Aytekinhan Yıldırıcı, “Hemengazla.com,  tüketicilerin bugüne kadar ulaşmak istedikleri ‘sıfır kilometre’ araçlara, çok daha kolay, bütün risklerden arındırılmış ve operasyonel anlamda birçok yükümlülüğü profesyoneller tarafından gerçekleştirilecek şekilde kavuşmalarını sağlıyor. Öncelikle bireysel kullanıcıları hedef alan yeni markamız, aynı zamanda şahıs firması, eczacı, doktor, avukat gibi farklı meslek alanlarına da önemli avantajlar sunuyor. Artık tüm bireyler Hemengazla.com üzerinden istedikleri zaman, istedikleri yerden, kolaylıkla işlemlerini gerçekleştirerek, çok kısa bir süre içerisinde beğendikleri aracı ve hizmet kapsamını seçebilmekte ve “HemenGazla’yabilmektedir. Hemengazla.com ile artık bireyler de bakım, onarım, kasko, sigorta, MTV, ikame araç gibi maliyet ve zorluklarla uğraşmayarak araç sahibi olmanın yalnızca keyfini sürecek” diye konuştu. Yıldırıcı, “hemengazla.com’dan araç kiralayan şahıs bir arıza nedeniyle yolda  kaldığı zaman, hemen ikinci bir araç temini devreye giriyor. Yolda giderken meydana gelebilecek lastik patlaması gibi durumlarda da yardım ekipleri devreye giriyor. Bu destek ve yardımlar Türkiye’nin her yerinde geçerli” dedi.

DRD’nin, kiralama sektöründe edindiği know-how’ı yurt dışına ihraç ederek kendi alanında başarısını kanıtladığını, yenilikçi hizmetleriyle sektöre öncülük ettiğini söyleyen DRD Yönetim Kurulu Başkan Vekili Aytekinhan Yıldırıcı, Hemengazla.com’un kiralama sektörünün yanı sıra, hem fikir hem de teknolojik alt yapısıyla Türkiye otomotiv pazarında da devrim niteliği taşıyan yenilikçi bir hizmet olduğunu belirterek şöyle konuştu: “Filo kiralama sektöründe 15. yılımızı geride bıraktık. Aradan geçen bu zaman zarfında Türkiye’nin en kârlı şirketlerinden biri olmayı başarırken; geçtiğimiz 3 yılda sadece filo araçları için yaptığımız yatırım miktarı 1 milyar TL’yi aştı. DRD olarak 1.2 milyar TL’ye erişen aktif toplamımız ve 21.000 adede ulaşan araç parkımız ile sektörün tamamı yerli sermayeli en büyük oyuncusu haline geldik. Her zaman öncü olmanın getirdiği sorumluluk bilinci ile operasyonel kiralamanın avantajlarını artık bireyler için de sunan bir hizmet arayışı sonucunda HemenGazla.com fikrini geliştirdik”



Basın toplantısında konuşan BankPozitif Genel Müdürü Kadir Çevik ise HemenGazla.com’un, geleneksel ürünlerin yanında yaratıcı ve müşteriye özel hizmetler sunan ve çalışmalarını bu doğrultuda sürdüren BankPozitif’in teknolojik ve teknik alt yapı desteği ile sunduğu yeni bir üründür.  DRD ile Bank Pozitif işbirliğinde kurulmuş bir araç kiralama portalı olan HemenGazla.com web sitesi üzerinden DRD ile birlikte, Türkiye’nin ilk bireylere özel uzun dönem araç kiralama hizmetini vereceğiz” dedi.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

LPG'ye indirim geliyor

LPG'ye indirim geliyor

access_time01 Mayıs 2024 17:32

LPG'ye yarın geceden itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 64 kuruş indirim geleceği aktarıldı.

Elon Musk, Tesla’da 500 kişilik ekibi işten çıkardı!

Elon Musk, Tesla’da 500 kişilik ekibi işten çıkardı!

access_time01 Mayıs 2024 17:27

Elon Musk, Tesla'nın elektrikli araç şarj istasyonu ağını yöneten yaklaşık 500 kişilik ekibi işten çıkardı. Bu ani kararın, şirketin odak noktasını yapay zeka ve otonom...

Bakan Ersoy duyurdu, F1 yarışları Türkiye'ye geliyor!

Bakan Ersoy duyurdu, F1 yarışları Türkiye'ye geliyor!

access_time30 Nisan 2024 11:55

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, 2026 yılından itibaren F1 yarışlarının Türkiye'ye geleceğini açıkladı.

Togg'da zırh detayı

Togg'da zırh detayı

access_time30 Nisan 2024 11:48

Togg'a yüksek güçteki silahlara karşı koruma sağlayan BR4 seviyesi zırhlama işlemi uygulanıyor.

YORUM YAP

YORUMLAR (0)