SsangYong’un yeni modeli Tivoli'yi tanıttı

SsangYong’un yeni modeli Tivoli'yi tanıttı

access_time09 Mart 2015 08:54
SsangYong’un yeni kompakt crossover modeli Tivoli Cenevre’de tanıtıldı
Türkiye distribütörlüğünü Şahsuvaroğlu Dış Ticaret’in yürüttüğü SsangYong Motor Company, bu yılki Cenevre Otomobil Fuarında yeni B-Segmentinde konumlandırdığı modeli Tivoli’yi tanıttı.

SUV pazarının yeni üyesi kompakt model Tivoli sahip olduğu özelliklerle göz doldurdu. SsangYong’un yeni B-segment SUV’u Tivoli’nin uluslararası lansmanında ilk bakışta en çok göze çarpan özellikleri; kişiselleştirilmiş tasarım, güçlü, sert ve dinamik tarz, 7 havayastığı opsiyonu ve sahip olduğu teknoloji ile sağladığı maksimum güvenlik seçenekleri ile öne çıkıyor.

Marka’nın yeni aracı Tivoli, adını stil konusunda üne sahip Roma yakınlarında ki bir İtalyan kasabasından alıyor. Kompakt SUV sınıfının yeni üyesi Tivoli, stil ve performansıile kullanıcısına dinamizm ve heyecan sağlamak için tasarlandı. Bunun için tamamen yeni bir platformla yeni gövde ve iki yeni motor geliştirildi. Tivoli harika bir tasarımla, pratiklik ve kolaylığı bir arada sunuyor.

Tivoli 1.6 litrelik motor seçeneği, 125 beygir ve 160 nm tork üreten güçlü motoru yanında düz ve otomatik şanzıman seçenekleri ile satışa sunuluyor. Yolcu güvenliği Tivoli için bir öncelik olup, çok fonksiyonlu ESP (Elektronik Denge Programı), Aktif Devrilme Koruması, Fren Kuvveti Asistanı, Yokuş Kalkış Desteği, ESS (Acil Stop Sinyali) ve lastik basıncı izleme sistemi gibi birçok güvenlik özelliği sunuyor.

Tasarımı, tarzı ve kişiselleştirilmiş dizaynı ile Tivoli kompakt SUV sınıfında oldukça rekabetçi bir ruh taşıyor. Ocak ayında Kore’de satışa çıktı ve satışa çıktıktan sonraki üç hafta içerisinde 7.000 adet siparişe ulaştı. 4×2 benzinli versiyonu ile Mayıs ayında Avrupa’da satışa sunulacak.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

 Ağır ticari araç pazarında daralma

Ağır ticari araç pazarında daralma

access_time09 Mayıs 2024 12:21

2024 yılı Nisan ayı ağır ticari araç pazarı 2024 yılı Nisan ayına göre %26 azalarak 2.795 adet oldu.

Fahri Trafik Müfettişliği şartlarında değişiklik!

Fahri Trafik Müfettişliği şartlarında değişiklik!

access_time09 Mayıs 2024 10:07

İçişleri Bakanlığı, Fahri Trafik Müfettişi olmak isteyen ve olan kişilere yönelik yeni düzenlemeler yapıldığını açıkladı.

ABD, Çin'den Conneted Car - Bağlantılı Araç ithalatını yasaklayabilir

ABD, Çin'den Conneted Car - Bağlantılı Araç ithalatını yasaklayabilir

access_time09 Mayıs 2024 07:04

ABD Ticaret Bakanlığından yapılan açıklamada Çin'den otonom sürüş özellikli, bağlantılı araçların ithalatını yasaklayabileceğini açıkladı.

İşte nisanda en çok satılan otomobil markaları

İşte nisanda en çok satılan otomobil markaları

access_time08 Mayıs 2024 11:08

Türkiye otomobil ve hafif ticari araç pazarında bu yılın nisan ayında en fazla satışı yapılan markalar Fiat, Renault ve Volkswagen olarak sıralandı.

YORUM YAP

YORUMLAR (0)