TEMSA’dan Fransa’ya 45 okul otobüsü

TEMSA’dan Fransa’ya 45 okul otobüsü

access_time05 Ekim 2016 11:59
TEMSA, Fransa pazarında yükselişini sürdürüyor. TEMSA, son 2 ayda Fransa’da 45 otobüs teslimatı daha gerçekleştirdi.

TEMSA ürünleri Avrupa’nın birçok ülkesinde taşımacıların gözdesi olmaya devam ediyor. TEMSA, Fransa’da son 2 ayda 45 okul otobüsünü daha müşterileri ile buluşturdu. Fransa Bölge Satış Müdürü Çağdaş Adıyeke, TEMSA’nın ürünlerinin en çok bulunduğu ülkelerin başında Fransa’nın geldiğini belirterek, “Fransa pazarında müşterilerimizle sık sık bir araya gelerek onların bizden beklentilerini öğrenmeye çalışıyoruz. Müşterilerin ihtiyaçlarına en uygun ürünleri pazara sunma çabamız bizi daha büyük başarılara taşıyan en önemli etken. Bütün segmentlerde ürün sunmakla birlikte, okul taşımacılığına yönelik ürünler geliştirmek, standartları sağlayabilmek çok kolay değil. TEMSA olarak okul otobüsü teslimatlarımızı da hız kesmeden sürdürüyoruz. Son 2 ayda 45 okul otobüsü daha teslim ettik” dedi.

Yeni projelerle, daha geniş ürün yelpazesi

Pazarın ihtiyaçlarının çok sık değiştiğine dikkat çeken Adıyeke, “Biz ‘Fransa pazarında başarılıyız’ diyerek yeni projeler geliştirmekten kendimizi alıkoymuyoruz. Şunu çok iyi biliyoruz ki, dünyada değişim çok hızlı. İhtiyaçlar ve beklentilerde bu değişimle beraber gelişiyor. Bundan sonraki süreçte pazara uygun yeni projeler içerisinde yer almaya, müşteri taleplerine daha geniş ürün yelpazesi ile cevap vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Rusya'da yeni otomobil satışlarında yüzde 71 artış

Rusya'da yeni otomobil satışlarında yüzde 71 artış

access_time02 Mayıs 2024 17:55

Rusya'da yeni otomobil satışları, yılın ilk dört ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 71 artarak 552 bin 700'e çıktı.

Uber'e 250 milyon sterlinlik dava şoku!

Uber'e 250 milyon sterlinlik dava şoku!

access_time02 Mayıs 2024 09:08

Uber'e Londra'daki taksi sürücülerinin 250 milyon sterlinlik dava açacağı bildirildi.

LPG'ye indirim geliyor

LPG'ye indirim geliyor

access_time01 Mayıs 2024 17:32

LPG'ye yarın geceden itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 64 kuruş indirim geleceği aktarıldı.

Elon Musk, Tesla’da 500 kişilik ekibi işten çıkardı!

Elon Musk, Tesla’da 500 kişilik ekibi işten çıkardı!

access_time01 Mayıs 2024 17:27

Elon Musk, Tesla'nın elektrikli araç şarj istasyonu ağını yöneten yaklaşık 500 kişilik ekibi işten çıkardı. Bu ani kararın, şirketin odak noktasını yapay zeka ve otonom...

YORUM YAP

YORUMLAR (0)