Tesla, CyberTruck modelinin tanıtım tarihini açıkladı

Tesla, CyberTruck modelinin tanıtım tarihini açıkladı

access_time07 Kasım 2019 04:34
Elon Musk, Twitter paylaşımıyla CyberTruck adını verdikleri model 21 Kasım'da tanıtılacağını duyurdu

SpaceX ve Tesla Motors şirketlerinin kurucusu Elon Musk, CyberTruck adını verdiği kamyonetin çıkış tarihini açıkladı. Ancak araç ile ilgili henüz hiçbir bilgi net değil.

Elektrikli araçlar güç bakımından kullanıcıları üzmese de batarya performansı ve menzil konusunda ne yazık ki kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılayamıyor.

SpaceX ve Tesla Motors şirketlerinin kurucusu Elon Musk piyasaya sürecekleri yeni modellerinde menzil konusunda ciddi iyileştirmeler yapacaklarını söylemişti.

Musk, elektrikli kamyonet fikrini 2017 yılında ortaya atmış, fikrin ortaya çıktığında herhangi bir ismi olmayan araç için 2 yıl içerisinde biteceği bilgisini vermişti.

Shiftdelete.net'in aktardığına göre, dünkü Twitter paylaşımıyla CyberTruck adını verdikleri model Kasım ayı içerisinde tanıtılacağını duyurdu.

Şirket Model 3‘ü seri üretim sürecine sokmak için çalışmalarına devam ediyor. Ayrıca Tesla Model Y‘nin de gelecek sene kullanıcıların karşısına çıkacağını hesaba kattığımızda CyberTruck modelinin üretimi için bazı belirsizlikler oluşuyor.

Benzer şekilde Roadster 2 modeli için açıklamalarda bulunan Musk, ön siparişler ile birlikte istediği geliri ve gündem olma hedefini elde etmişti. Musk’ın CyberTruck modeli için de benzer hamleleri yapması bekleniyor. 21 Kasım günü Los Angeles Space X fabrikası yakınlarında duyurulacak olan aracın teknik özellikleri merak konusu.

folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Elon Musk Çin'de lobi yapıyor

Elon Musk Çin'de lobi yapıyor

access_time28 Nisan 2024 22:06

ABD'li iş insanı Elon Musk, otonom sürüş teknolojisini piyasaya sürebilmek için Çin'de lobi yapıyor

Bodrum yaza ralli ile merhaba dedi

Bodrum yaza ralli ile merhaba dedi

access_time28 Nisan 2024 20:51

Petrol Ofisi Maxima 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası üçüncü ayağı Rally Bodrum, Castrol Ford Team Türkiye takımından Ali Türkkan-Oytun Albayrak ekibinin liderliği ile sona erdi....

Şarj üniteleri hızla artıyor

Şarj üniteleri hızla artıyor

access_time27 Nisan 2024 13:36

Elektrikli araçlara talebin artmasıyla iş yeri sahipleri, hem teşvik hem de müşterilerinin taleplerini karşılamak için işletmelerinin önüne araç şarj üniteleri...

İstanbul'da yarın bu yollara dikkat

İstanbul'da yarın bu yollara dikkat

access_time27 Nisan 2024 13:09

İstanbul’da yarın düzenlenecek 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu ve Türkiye İş Bankası 19. İstanbul Yarı Maratonu nedeniyle bazı yollar trafiğe...

YORUM YAP

YORUMLAR (0)