TOGG'un 0-100'ü belli oldu: 4,8 saniye

TOGG'un 0-100'ü belli oldu: 4,8 saniye

access_time01 Kasım 2021 19:49
Yerli otomobil İstanbul Park'ta piste çıktı... 100 km hıza 4.8 saniyede ulaşıyor...

2022 sonunda seri üretime geçmesi planlanan yerli otomobilde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Son durumu sosyal medyadan paylaşan TOGG'un videosu milyonların heyecanına heyecan kattı. Videoda banttan inip İstanbul Park'ta test edilen yerli otomobilin 4,8 saniyede 100 km hıza ulaştığı görülüyor. Yerli otomobil, bu özelliğiyle rakiplerine taş çıkaracak.

TOGG'un sosyal medya hesaplarından paylaşılan videoda, Türkiye'nin Otomobili'nin üretim ve montaj sürecine ilişkin yeni detaylar paylaşılırken, aracın İstanbul Park pistindeki sürüş görüntüsü de videoda yer aldı.

"TEST MERKEZLERİNE GÖNDERDİK"

TOGG'dan Türkiye'nin Otomobili'ne ilişkin "Elektronik ve mekanik sistem onayı ile fonksiyonel prototip üretimi süreçleri Türkiye'de tamamlanan akıllı SUV cihazımız ön uygunluğunu aldı. Fonksiyonel prototiplerimizi güvenlik, termal, dayanım, dinamik ve performans testleri için akredite test merkezlerine gönderdik." ifadeleriyle paylaşım yapıldı.

Yerli otomobil İstanbul Park'ta piste çıktı! 100 km hıza 4.8 saniyede ulaşıyor

4,8 SANİYEDE 100 KM HIZA ULAŞIYOR

Paylaşılmasının ardından kısa sürede yoğun ilgi gören videoda, TOGG mühendislerinin aracı sıfırdan başlayarak sürüşe hazır hale getirdiği ve aracın İstanbul Park pistinde test edildiği görülüyor. Otomobilin 0-100 km/s hızlanmasının 4,8 saniye olduğu aktarılan videoda, bu değerin araçta sürücüyle birlikte toplam dört yolcu varken elde edildiği bildirildi.

Öte yandan, TOGG Prototip Atölyesi'nde üretilen prototiplerin test için akredite test merkezlerine gönderildiği öğrenildi.

TOGG'dan yerli otomobil paylaşımı: Yeni Lige yolculuk

 

Bakan Varank TOGG'un banttan iniş tarihini açıkladı

 

folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Elon Musk Çin'de lobi yapıyor

Elon Musk Çin'de lobi yapıyor

access_time28 Nisan 2024 22:06

ABD'li iş insanı Elon Musk, otonom sürüş teknolojisini piyasaya sürebilmek için Çin'de lobi yapıyor

Bodrum yaza ralli ile merhaba dedi

Bodrum yaza ralli ile merhaba dedi

access_time28 Nisan 2024 20:51

Petrol Ofisi Maxima 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası üçüncü ayağı Rally Bodrum, Castrol Ford Team Türkiye takımından Ali Türkkan-Oytun Albayrak ekibinin liderliği ile sona erdi....

Şarj üniteleri hızla artıyor

Şarj üniteleri hızla artıyor

access_time27 Nisan 2024 13:36

Elektrikli araçlara talebin artmasıyla iş yeri sahipleri, hem teşvik hem de müşterilerinin taleplerini karşılamak için işletmelerinin önüne araç şarj üniteleri...

İstanbul'da yarın bu yollara dikkat

İstanbul'da yarın bu yollara dikkat

access_time27 Nisan 2024 13:09

İstanbul’da yarın düzenlenecek 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu ve Türkiye İş Bankası 19. İstanbul Yarı Maratonu nedeniyle bazı yollar trafiğe...

YORUM YAP

YORUMLAR (1)

  • Ali01 Kasım 2021 22:05Gaza basın da reis her tarafa eds yerleştirmiş cazayı kessin.

    (%0) (%0)