​Toyota Verso'nun dizeli yollarda

​Toyota Verso'nun dizeli yollarda

access_time21 Mart 2014 08:47
Verso'nun yeni turbo dizel modeli 1,6 lt D-4D Nice'te düzenlenen dinamik basın lansmanı ile tanıtıldı.
Japon otomobil devi Verso 2013 yılında Toyota'nın takdir gören kalite, dayanıklılık ve güvenilirlik özellikleri başta olmak üzere çok yönlülük, genişlik ve pratik kullanım detayları düşünülerek kapsamlı bir değişimden geçmişti. Verso'da yüzde 40'ı görünüm ve yüzde 60'ı sürüş özelliklerine yönelik 470'ten fazla parça değiştirilmiş ve 'KeenLook'

- Keskin Bakış ve 'Under Priority' - Öncelikli tasarım felsefesinin yansıtıldığı yeni model çok daha güçlü ve agresif bir görünüme sahip olmuştu. Geliştirilmiş 1,6 lt D-4D turbo dizel motor seçenekli Verso, Comfort Extra, Elegant ve Premium olmak üzere 3 donanım seçeneğine sahip. Verso 1,6 dizel, yeni avangard bronz dahil olmak üzere 11 dış renk, koyu füme, gümüş tasarımlı 17' alaşımlı jant, açık ve koyu gri olmak üzere yeni 2 koltuk döşeme seçeneği, yeni lastik basınç uyarı sistemi ile dikkat çekici özelliklere de kavuştu.
 
DİJİTAL ÖZELLİKLER
 
Verso 1,6 lt D-4D'de Toyota Touch 2 multimedya sistemi standart olarak sunuldu. 6.1 inçlik 3D efektli renkli dokunmatik ekranıyla "Toyota Touch 2 AM/FM radio, CD/ MP3 çalar, Bluetooth ile kablosuz cep telefonundan görüşme yapma, cep telefonundan müzik dinleme ve çalma listesinden seçim yapabilme, araç bilgisi, USB girişi ile iPod ve USB uyumlu mobil cihazlara bağlantı ile şarj imkanı, entegre geri görüş kamerası özelliklerini içeriyor.
Verso 1,6 lt D-4D'de opsiyonel olarak sunulacak "Toyota Touch 2 with Go multimedya sistemi Avrupa'lı müşteriler için özel olarak geliştirilmiş. Bu navigasyon sisteminde Türkçe'de dahil olmak üzere dil seçeneği de 20'ye çıkarıldı.
 
DONANIM
 
Geliştirilmiş süspansiyon, artırılmış gövde mukavemeti ve sessiz sürüşü artırıcı yalıtım detayları ile Verso 1,6 lt D-4D'de konforlu sürüş olanağı sunulurken, güvenlik donanımları da en üst seviyede düşünülmüş. Verso 1,6 lt D-4D'de sürücü diz hava yastığı da dahil olmak üzere 7 hava yastığı, Yokuş Kalkış Destek Sistemi (HAC), Direksiyondan Destekli Araç Denge Kontrol Sistemi (VSC+), Elektronik
Çekiş Kontrol Sistemi (TRC) ve Otomatik Hız Sabitleme Sistemi (Cruise Control) gibi güvenlik donanımları sayesinde Euro NCAP 5 yıldızı güvenle devam ettiriyor.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Rusya'da yeni otomobil satışlarında yüzde 71 artış

Rusya'da yeni otomobil satışlarında yüzde 71 artış

access_time02 Mayıs 2024 17:55

Rusya'da yeni otomobil satışları, yılın ilk dört ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 71 artarak 552 bin 700'e çıktı.

Uber'e 250 milyon sterlinlik dava şoku!

Uber'e 250 milyon sterlinlik dava şoku!

access_time02 Mayıs 2024 09:08

Uber'e Londra'daki taksi sürücülerinin 250 milyon sterlinlik dava açacağı bildirildi.

LPG'ye indirim geliyor

LPG'ye indirim geliyor

access_time01 Mayıs 2024 17:32

LPG'ye yarın geceden itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 64 kuruş indirim geleceği aktarıldı.

Elon Musk, Tesla’da 500 kişilik ekibi işten çıkardı!

Elon Musk, Tesla’da 500 kişilik ekibi işten çıkardı!

access_time01 Mayıs 2024 17:27

Elon Musk, Tesla'nın elektrikli araç şarj istasyonu ağını yöneten yaklaşık 500 kişilik ekibi işten çıkardı. Bu ani kararın, şirketin odak noktasını yapay zeka ve otonom...

YORUM YAP

YORUMLAR (0)