TÜMOSAN'da Tarla Günleri heyecanı

TÜMOSAN'da "Tarla Günleri" heyecanı

access_time23 Mayıs 2016 14:09
TÜMOSAN, bahar dönemi "Tarla Günleri"nin ikinci bölümünü tamamladı
Traktör ve dizel motor üretiminde 40 yıllık köklü geçmişiyle Türkiye’nin en önde gelen üreticileri arasında yer alan TÜMOSAN,  Tarla Günleri kapsamında her yıl çiftçilere modellerini test etme ve keyifli bir zaman geçirme fırsatı sağlıyor.
TÜMOSAN ikinci bahar dönemi “Tarla Günleri”nde; Elazığ-Merkez, Elazığ-Kovancılar, Tunceli- Çemişgezek, Erzincan Merkez, Erzincan-Mercan ve Gümüşhane- Şiran olmak üzere toplam 6 noktada çiftçilerle bir araya geldi. Etkinlikte çiftçiler traktör modelleri hakkında bilgilendirildi, traktörlerin ekipmanları takılı halde tarlalarda performansları sergilendi. Aynı zamanda çiftçiler istedikleri modelleri test etme fırsatı buldu.
TÜMOSAN Genel Müdür Yardımcısı Serhun Olgun,  etkinlik ile ilgili “Her yıl düzenlediğimiz ‘Tarla Günleri’ sayesinde Türkiye’nin dört bir yanındaki çiftçilerimize modellerimiz hakkında hem bilgi veriyor hem de traktörlerimizi test etme fırsatı sunuyoruz. Onlardan aldığımız geri bildirimler doğrultusunda tasarlayacağımız modellerimize yön vererek ihtiyaç doğrultusunda traktörlerimizi geliştiriyoruz.  Bunun yanında etkinlik kapsamında düzenlenen hediyeli yarışmalar ile çiftçilerimiz hoşça vakit geçiriyor” şeklinde konuştu.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

ABD'den Tesla'ya soruşturma

ABD'den Tesla'ya soruşturma

access_time26 Nisan 2024 14:30

ABD'deki düzenleyici kurum NHTSA , Tesla'nın otomatik pilot hatası nedeniyle 2 milyondan fazla aracı geri çağırmasının yeterli olup olmadığını soruşturma kararı aldığını...

Çin'den elektrikli ve hibrid araç hamlesi: 1.400 dolar destek!

Çin'den elektrikli ve hibrid araç hamlesi: 1.400 dolar destek!

access_time26 Nisan 2024 13:45

Çin, eski araçlarını elektrikli ve hibrid araçlarla değiştirenlere 1.400 dolara kadar destek verecek

Türkiye'nin binek otomobil ihracatı ilk çeyrekte 2.5 milyar doları aştı

Türkiye'nin binek otomobil ihracatı ilk çeyrekte 2.5 milyar doları aştı

access_time26 Nisan 2024 11:33

Türkiye'de ilk çeyrekte binek otomobiller 73 ülke ve bölgeye ihraç edildi. Bu ihraçlardan toplamda 2 milyar 578 milyon 961 dolar kazanç sağlandı.

Toyota hedeflerini tutturamadı

Toyota hedeflerini tutturamadı

access_time26 Nisan 2024 11:13

Toyota Motor, 2023 mali yılı araç üretiminin yüzde 9,2 artışla 9,97 milyona yükseldiğini bildirdi. Japon otomotiv devi 10,1 milyonluk araç üretim hedefini yakalayamadı

YORUM YAP

YORUMLAR (0)