Uber'den Türkiye'ye özel yılbaşı kampanyası

Uber'den Türkiye'ye özel yılbaşı kampanyası

access_time15 Aralık 2015 11:04
uberXL artık yüzde 25 daha hesaplı... Üstelik Uber ile arkadaş davetinden kazanılan hediye yolculuk miktarı 40 TL’ye yükseliyor.
Uber, Türkiye'de gördüğü yoğun ilgiye teşekkür etmek için kullanıcılarına erken bir yılbaşı hediyesi veriyor. Kullanıcıların hızlı, güvenli ve konforlu ulaşımdan daha fazla yararlanabilmeleri için Uber, en çok ilgi gören ürünü uberXL için yüzde 25 indirim yapıyor. Ayrıca Uber kullanıcıları, 30 Ocak'a kadar kişiselleştirilmiş kodlarıyla Uber'e davet ettikleri her yeni kişi için, normalde 20 TL olan miktar yerine karşılıklı 40'ar TL'ye kadar ücretsiz birer yolculuk kazanacaklar.

Yeni ücret tarifesi ve arkadaş tavsiyesinden verilen hediye yolculuk miktarındaki %100 artış, 16 Aralık, Çarşamba günü itibariyle devreye girecek. Ücretler her zaman olduğu gibi gidilen süre ve mesafeye göre hesaplanacak. Örneğin yaklaşık olarak, Levent-Bebek 13 TL, Levent-Taksim 22 TL, Taksim-Ortaköy 19 TL olarak ücretlendirilecek. Üstelik ücreti "paylaş" seçeneğiyle arkadaşlarınızla paylaşarak daha uygun fiyata seyahat etmeniz de mümkün. uberXL, 6-8 kişiyi konforlu bir şekilde taşıma kapasitesine sahip ve Uber'in teknolojik altyapısı sayesinde yolculuk ücretini paylaşmak çok kolay.

uberXL'in kısa sürede İstanbul'un en sevilen ulaşım tercihleri arasında yerini aldığına dikkat çeken Uber Türkiye Genel Müdürü Neyran Bahadırlı, "Uber olarak uzun vadede İstanbul trafiğini rahatlatabilecek teknolojik çözümlerimizle insanlara güvenli ve konforlu ulaşım alternatifleri sunarken, sürücü ortaklarımızın gelirlerini artırmayı hedefliyoruz. Türkiye pazarına girdiğimiz ilk günden bu yana çok hızlı yol aldık. Geçirdiğimiz 1.5 yıllık süreç içerisinde hepsi temiz sicilli ve ilgili tüm ruhsat ve lisanslara sahip 1.000'in üzerinde sürücü ortağımız oldu. Araç çağrıldığında kullanıcıya ulaşma süresi Aralık 2015 itibariyle ortalama 4.3 dakikaya indi. Biz de bu hızlı büyümede bize destek olan ve inanan kullanıcılarımızdan gelen talepleri dikkate alarak bir yılbaşı armağanı vermek istedik. uberXL'in yüksek güvenlik ve kalite standartlarıyla seyahat etmek artık yüzde 25 daha hesaplı olacak. Ayrıca kullanıcılarımızın benzersiz Uber deneyimini arkadaşlarıyla paylaşmasını kolaylaştırmak için 20 TL olan arkadaş davetinden kazanılan hediye yolculuk miktarını 30 Ocak'a kadar 40 TL'ye çıkarıyoruz. Kullanıcılarımız her biri 40'ar TL'lik hediyelerinden uberXL ile yapacakları yolculuklarında faydalanabilir." dedi.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

LPG'ye indirim geliyor

LPG'ye indirim geliyor

access_time01 Mayıs 2024 17:32

LPG'ye yarın geceden itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 64 kuruş indirim geleceği aktarıldı.

Elon Musk, Tesla’da 500 kişilik ekibi işten çıkardı!

Elon Musk, Tesla’da 500 kişilik ekibi işten çıkardı!

access_time01 Mayıs 2024 17:27

Elon Musk, Tesla'nın elektrikli araç şarj istasyonu ağını yöneten yaklaşık 500 kişilik ekibi işten çıkardı. Bu ani kararın, şirketin odak noktasını yapay zeka ve otonom...

Bakan Ersoy duyurdu, F1 yarışları Türkiye'ye geliyor!

Bakan Ersoy duyurdu, F1 yarışları Türkiye'ye geliyor!

access_time30 Nisan 2024 11:55

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, 2026 yılından itibaren F1 yarışlarının Türkiye'ye geleceğini açıkladı.

Togg'da zırh detayı

Togg'da zırh detayı

access_time30 Nisan 2024 11:48

Togg'a yüksek güçteki silahlara karşı koruma sağlayan BR4 seviyesi zırhlama işlemi uygulanıyor.

YORUM YAP

YORUMLAR (0)