Yerli otomobil Volkicar İtalya’da

Yerli otomobil Volkicar İtalya’da

access_time23 Ocak 2015 16:03
Bugüne kadar 107 adet üretilen yerli otomobil Volkicar, artık otomotiv devi İtalya’da gün yüzüne çıkıyor
Otomotiv sektöründe dünya devi olan ve önde gelen birçok otomobil markasına sahip İtalyanlar, bu kez üretimine 2011 senesinde başlanan Volkicar’ı tercih etti.

Aranan Babayiğit Bulundu

Yerli Volkicar otomobiller 4 senede 105 adet üretilmiş ve 6 ülkeye ihraç edilmişti. Geçtiğimiz hafta yapılan son ihracat ile üretim sayısı 107’ye çıkarken, İtalya’nın eklenmesi ile ülke sayısı da 7’ye yükseldi. Daha önce Moldova, Türkmenistan, Azerbaycan, Lübnan ve Bulgaristan’a satışı yapılan Volkicar, böylelikle ilk kez Avrupa sınırlarına girdi.
 
Lassa Volkicar’a Özel Lastik Üretti

Volkicar Türkiye’de üretiliyor. Volkan Işık’ın tasarladığı bu konsept otomobile Brisa’nın lastik markası Lassa da destek oluyor. Lassa, dünyaya, Volkicar için özel olarak üretilen yarış lastikleri ile de açılıyor. İtalya’ya satılan iki adet Volkicar özel bir anlaşma ile ses getirecek bir projede yer alacak. Show ile ilgili detaylar önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Volkan Işık: “Satış Adedini Yükseltmek İçin Ürün Çeşitliliğine Gideceğiz.” Dört senede küçük ama sağlam adımlarla önemli bir yol kat etmeyi başaran Volkicar’ın üreticisi Volkan Işık şunları söyledi: “Otomobil sektöründe marka oluşturmanın uzun bir yol olduğunu, sabırlı ve kararlı olmak gerektiğini söylemiştik.Volkicar’ın satış adedini yukarılara çekmek için ürün çeşitliliğini arttıracağız. Bunun üzerinde çalışmalarımız devam ediyor. Volkicar için 2015 hedeflerimiz arasında 10 ülkeye ulaşmak da var. Sıradaki ülkeler Almanya ve İspanya.”

İhraç edildiği ülkelerde kendi ekonomi modelini yaratan Volkicar, ticari altyapısı ile de beğeni topluyor.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Rusya'da yeni otomobil satışlarında yüzde 71 artış

Rusya'da yeni otomobil satışlarında yüzde 71 artış

access_time02 Mayıs 2024 17:55

Rusya'da yeni otomobil satışları, yılın ilk dört ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 71 artarak 552 bin 700'e çıktı.

Uber'e 250 milyon sterlinlik dava şoku!

Uber'e 250 milyon sterlinlik dava şoku!

access_time02 Mayıs 2024 09:08

Uber'e Londra'daki taksi sürücülerinin 250 milyon sterlinlik dava açacağı bildirildi.

LPG'ye indirim geliyor

LPG'ye indirim geliyor

access_time01 Mayıs 2024 17:32

LPG'ye yarın geceden itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 64 kuruş indirim geleceği aktarıldı.

Elon Musk, Tesla’da 500 kişilik ekibi işten çıkardı!

Elon Musk, Tesla’da 500 kişilik ekibi işten çıkardı!

access_time01 Mayıs 2024 17:27

Elon Musk, Tesla'nın elektrikli araç şarj istasyonu ağını yöneten yaklaşık 500 kişilik ekibi işten çıkardı. Bu ani kararın, şirketin odak noktasını yapay zeka ve otonom...

YORUM YAP

YORUMLAR (0)