Yolcu otobüsü devrildi: Çok sayıda yaralı var

Yolcu otobüsü devrildi: Çok sayıda yaralı var

access_time05 Ocak 2016 22:55
Kayseri'de bir yolcu otobüsünün kara yolundaki buzlanma nedeniyle kontrolden çıkması sonucunda 8’i ağır 38 kişi yaralandı
Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesi yakınlarında bir yolcu otobüsü karayolundaki buzlanma nedeniyle kontroldan çıkarak şarampole devrildi. Kazada 8’i ağır 38 kişi yaralandı.

Saat 18.30 sıralarında Kayseri-Malatya karayolunun 130’uncu kilometresinde Pınarbaşı ilçesi yakınlarında meydana gelen olayda, Elazığ’dan İstanbul’a giden Birol Ünlü yönetimindeki 23 AH 050 plakalı yolcu otobüsü, kara yolundaki buzlanma nedeniyle kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı.

Kaza haberi üzerine Pınarbaşı Devlet Hastanesi ve 112 Acil Servis İstasyonu’ndan çok sayıda ambulans olay yerine gönderildi. 8’i ağır 38 kişinin yaralandığı kaza yerine sağlık ve polis ekipleri güçlükle ulaştı.

8 YARALININ DURUMU CİDDİ
Yaralılar, ambulanslarla Pınarbaşı Devlet Hastanesi ile Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Otobüsün içinde sıkışan bir kişi ise itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu kurtarılarak ambulansla Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne gönderildi.

Yaralılardan 8’inin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Kaza nedeniyle karayolundaki ulaşım bir süre aksadı. Yaralıların hastanelere gönderilmesinin ardından, yolda ulaşım tekrar açıldı. Kaza ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.



KONYA'DA KAZA: 11 YARALI


Konya'da yolcu minibüsü ile kamyonetin çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 11 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Kenan Şen idaresindeki 42 M 8013 plakalı yolcu minibüsü, merkez Selçuklu ilçesi Akıncılar Mahallesi Tuzdeve Yolu Caddesi'nde Mustafa Bademci'nin kullandığı 34 ZC 1398 plakalı kamyonetle çarpıştı.

Kazada, Serap Bal (31) hayatını kaybetti, sürücüler ile minibüste bulunan 9 yolcu yaralandı. 112 Acil Servis ekibince kent merkezindeki çeşitli hastanelere kaldırılan yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Elon Musk Çin'de lobi yapıyor

Elon Musk Çin'de lobi yapıyor

access_time28 Nisan 2024 22:06

ABD'li iş insanı Elon Musk, otonom sürüş teknolojisini piyasaya sürebilmek için Çin'de lobi yapıyor

Bodrum yaza ralli ile merhaba dedi

Bodrum yaza ralli ile merhaba dedi

access_time28 Nisan 2024 20:51

Petrol Ofisi Maxima 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası üçüncü ayağı Rally Bodrum, Castrol Ford Team Türkiye takımından Ali Türkkan-Oytun Albayrak ekibinin liderliği ile sona erdi....

Şarj üniteleri hızla artıyor

Şarj üniteleri hızla artıyor

access_time27 Nisan 2024 13:36

Elektrikli araçlara talebin artmasıyla iş yeri sahipleri, hem teşvik hem de müşterilerinin taleplerini karşılamak için işletmelerinin önüne araç şarj üniteleri...

İstanbul'da yarın bu yollara dikkat

İstanbul'da yarın bu yollara dikkat

access_time27 Nisan 2024 13:09

İstanbul’da yarın düzenlenecek 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu ve Türkiye İş Bankası 19. İstanbul Yarı Maratonu nedeniyle bazı yollar trafiğe...

YORUM YAP

YORUMLAR (0)