Yolcu otobüsüyle tanker çarpıştı! Yaralılar var

Yolcu otobüsüyle tanker çarpıştı! Yaralılar var

access_time08 Haziran 2018 10:28
Tekirdağ'da yolcu otobüsüyle tanker çarpıştı. Ambulansların sevk edildiği olay yerinde çok sayıda yaralı olduğu belirtiliyor

Tekirdağ'da yolcu otobüsüyle, benzin dolu tankerinin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 10 kişi yaralandı. Bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi.

YOLCU OTOBÜSÜ BENZİN DOLU TANKERE ÇARPTI

Kaza sabah saatlerinde Tekirdağ-İstanbul yolunda meydana geldi. Sürücüsünün ismi öğrenilemeyen yolcu otobüsü, kontrolden çıkarak Adem A. yönetimindeki benzin dolu tankere çarptı.

TANKER YOLA DEVRİLDİ 10 KİŞİ YARALANDI

Çarpma sonucunda benzin yüklü tanker yoldan çıkarak yol kenarına devrildi. Otobüste bulunan 10 yolcu yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri otobüste bulunan yaralıları ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Tekirdağ Devlet Hastanesi ve Namık Kemal Üniversitesi Eğitim ve Araştırıma Hastanesine sevk etti.

BENZİN YOLA DÖKÜLDÜ

Kazada devrilen tankerde bulunan yaklaşık 16 ton benzin yola dökülmeye başladı. İtfaiye ekipleri, olası bir patlamaya karşı köpüklerle müdahalede bulundu. Kaza nedeniyle yolda trafik yoğunluğu oluştu. Polis ekiplerinin çalışmalarının ardından trafik akışı normale döndü.

"ŞOFÖRÜN İÇİ GEÇMİŞ"

Kaza yapan otobüsteki yolculardan Müberra Yükselir olay anını anlatarak, "Şoför 'sizden özür dilerim' dedi. 'İçim geçti' dedi. Ama yaşlı kadın çok kötüydü. Güm diye bir ses geldi. Bir baktım arabanın yarısı gitmiş. Otobüste çok yolcu yoktu ama yaralılar hastaneye gitti" dedi.

"ANİDEN ÇARPTI BANA BEN DE AĞACA ÇARPIP DURABİLDİM"

Tanker şoförü Adem A. ise o anları şaşkınlık içinde anlatarak, yolda seyir halinde olduğunu birden çarpışma olduğunu ve bu nedenle direksiyon hakimiyetini kaybederek ağaca çarpıp durabildiğini söyledi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Elon Musk Çin'de lobi yapıyor

Elon Musk Çin'de lobi yapıyor

access_time28 Nisan 2024 22:06

ABD'li iş insanı Elon Musk, otonom sürüş teknolojisini piyasaya sürebilmek için Çin'de lobi yapıyor

Bodrum yaza ralli ile merhaba dedi

Bodrum yaza ralli ile merhaba dedi

access_time28 Nisan 2024 20:51

Petrol Ofisi Maxima 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası üçüncü ayağı Rally Bodrum, Castrol Ford Team Türkiye takımından Ali Türkkan-Oytun Albayrak ekibinin liderliği ile sona erdi....

Şarj üniteleri hızla artıyor

Şarj üniteleri hızla artıyor

access_time27 Nisan 2024 13:36

Elektrikli araçlara talebin artmasıyla iş yeri sahipleri, hem teşvik hem de müşterilerinin taleplerini karşılamak için işletmelerinin önüne araç şarj üniteleri...

İstanbul'da yarın bu yollara dikkat

İstanbul'da yarın bu yollara dikkat

access_time27 Nisan 2024 13:09

İstanbul’da yarın düzenlenecek 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu ve Türkiye İş Bankası 19. İstanbul Yarı Maratonu nedeniyle bazı yollar trafiğe...

YORUM YAP

YORUMLAR (0)