Türkiye’de tanıttı, Almanya’da şov yaptı

Türkiye’de tanıttı, Almanya’da şov yaptı

access_time08 Haziran 2014 10:00
Reifen 2014 Uluslararası Araç Lastiği Fuarı’nda Continental’in Türkiye’de tanıtımını yaptığı Matador lastikleri büyük ilgi gördü
Dünyanın en büyük uluslararası lastik ve orijinal ekipman tedarikçilerinden Continental, Conti 5 Ailesi ürünleriyle 27–30 Mayıs tarihlerinde Almanya’nın Essen şehrinde düzenlenen Reifen 2014’te yer aldı. Continental fuarda Conti 5 serisi ve bu yıl Türkiye pazarında da satışa sunmaya başladığı  Matador lastikleri ile yer aldı.  
Continental’in Conti 5 serisi altında yer alan ContiSportContact 5, ContiSportContact 5P, ContiPremiumContact 5,ContiCrossContact UHP ve ContiSportContact 5 SUV ürünleri otomobil severlerden ilgi görmeye devam ediyor.ContiPremiumContact 5, düşük yuvarlanma direnci, uzun hizmet ömrü, mükemmel yol tutuşu ve kısa fren mesafesiyle öne çıkıyor.ContiSportContact 5, Continental’in hem spor otomobiller hem de sportif sürüş karakteristiklerine sahip SUV araçlarda tüm beklentileri karşılıyor. Ön ve arka aksların gerektirdiği şartları sağlamak için farklılaştırılan ContiSportContact 5 P ise 18 inçten başlayan boyutlarda tüketicilere sunuluyor. 4x4 araçlar için en iyi performansı sunan ContiCrossContact UHP ve SUV araçlar için özel tasarlananContiSportContact 5 SUV da benzersiz özellikleriyle öne çıkıyor.
MATADOR TÜRKİYE YOLLARINDA
2009 yılında Orta Avrupa’nın en güçlü markalarından biri olan Matador’u bünyesine katan Continental, Matador’u Türkiye’deki kullanıcılarla buluşturuyor. Hem otomobil sahiplerinin ihtiyaçları gözeterek binek, kamyon, VAN, SUV ve 4X4 kategorisinde uzman ürün desenlerine sahip olan Matador markası, Continental yetkili satıcıları aracılığıyla kullanıcıların beğeni ve ihtiyaçlarına sunuluyor.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Türk otomotiv firmaları Brezilya'da fuara katıldı

Türk otomotiv firmaları Brezilya'da fuara katıldı

access_time30 Nisan 2023 15:45

Türk otomotiv sektörü firmaları Brezilya'daki "Automec Feira" fuarına katıldı.

Uluslar arası fuarda yeniler ve eskiler yan yana

Uluslar arası fuarda yeniler ve eskiler yan yana

access_time17 Ekim 2021 21:19

ABD'nin Florida eyaletinin Miami kentindeki Miami Beach Convention Center'da düzenlenen Miami Uluslararası Otomobil Fuarı kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Autoshow, yarın ilk kez dijitalde ziyaretçileriyle buluşuyor

Autoshow, yarın ilk kez dijitalde ziyaretçileriyle buluşuyor

access_time13 Eylül 2021 13:18

Autoshow 2021 Mobility Fuarı, 14-26 Eylül tarihlerinde dijital ortamda ziyarete açılıyor.

Uluslararası Cenevre Otomobil Fuarı'nın yeni adresi Katar

Uluslararası Cenevre Otomobil Fuarı'nın yeni adresi Katar

access_time26 Ağustos 2021 03:41

Katar Turizm ile Uluslararası Cenevre Otomobil Fuarı (GIMS) arasında ortaklık anlaşması imzalandı

YORUM YAP

YORUMLAR (0)