Türkler Mesarati sever

Türkler Mesarati sever

access_time14 Nisan 2014 10:22
Quattroporte dizel satışına başlandı. Quattroporte’nin dizel versiyonunun en çok tercih edilen Quattroporte olmasını bekleniyor.
Ferrari ve Maserati markalarının Türkiye’de satışını gerçekleştiren Fer-Mas, Türkiye’de Quattroporte’nin dizel motorlu versiyonunun 236 bin 500 eurodan başlayan fiyatlarla satışına başladı.

BU YIL HEDEF 100 ADET

Kriz dönemlerinde otomotiv satışların azaldığını belirten Albayrak, “O dönemler biz de elbette zorluk çekiyoruz. Yıllık ortalama satışımız 50 adet. 2008 ve 2009 yıllarında- büyük krizlerde- 35 adetleri gördük. Ama biz showroomda oturup müşteri beklemiyoruz. Anadolu dahil eski ve yeni müşterilerimizin ayağına gidiyoruz. Ekmeğimizi taştan çıkarıyoruz. Eski müşterilerimizle ortalama 2- 3 yıl arasında yeniden satış görüşmesi yapıyoruz. Ghibli’si olan müşterilerimize, Quattroporte öneriyoruz veya önümüzdeki dönemde Maserati SUV’a giriş yapılacak. Bu segmente yönlendirebiliriz. Ferrari’nin de çok iyi bir ürün stratejisi var. Her yıl yeni bir model sunuyor. Her biri farklı müşteri kesimlerine hitap ediyor. Örneğin; Yeni California’yı Speciale müşterisine satmayız. Spider seven müşteri günlük kullanım için isterse California’ya yönlendiriyoruz. Böylece daha çok keyifli, beklentiler karşılanmış olarak hareket ediliyor. Farklı bir araçta mutsuz olacaktır. Buna izin vermiyoruz. Memnuniyet, marka bağımlılığı, satış devamlılığı ve dolayısıyla da başarıyı getiriyor. Bu yıl toplamda 100 adet civarında (Ferrari ve Maserati) satış gerçekleştirmeyi hedefledik” dedi.

AMİRAL GEMİSİ QUATTROPORTE MASERATİ SESLİ ‘DİZEL’ MOTORLU

Quattroporte dizel satışına başlandı. Quattroporte’nin dizel versiyonunun en çok tercih edilen Quattroporte olmasını bekleniyor. Araç 236 bin 500 eurodan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Dizel Quattroporte ailenin benzinli üyelerinden 100 kilo daha hafif. Kalbinde, yeni, Maserati tarafından tasarlanan 3.0 litre, 270 beygir turbo V6 dizel motor taşıyor ki Quattroporte’nin tarihindeki ilk dizel motorlu aracı. 0-100 km/s hızlanmasını 6.4 saniyede tamamlıyor. Turboşarjlı dizel motor, ortalama 5.2 litre/100 km yakıt ekonomisi sunuyor ve Quattroporte serisinin en ekonomik seçeneği. 70 litrelik yakıt deposu kombinasyonu, neredeyse 1100 km’ye varan bir kilometre performansı sunuyor. 163 gram/km düzeyindeki CO2 salınım rakamı ile araç önceki nesil Quattroporte’den yüzde 20 daha az bir emisyon değeri sunuyor.

ANADOLU ‘MASERATİ’ SEVİYOR…

Maserati’de satışlarının Ghibli modeli ağırlıklı olduğunu söyleyen Ferhat Albayrak, “Maserati, İstanbul, Ankara gibi şehirlerin yanında, Anadolu şehirlerinde de bilinen ve oldukça ilgi gören bir marka. Biz de sürüş aktiviteleri düzenliyor ve Anadolu ile buluşuyoruz. Orada Maserati’ye gösterilen güzel ilgi bizi mutlu ediyor. Kayseri, Adana, Antalya başta olmak üzere birçok farklı ilde daha mayıs ayından itibaren buluşacağız. Maserati Anadolu yollarında daha sık görülmeye başlayacak. 2014’e hızlı başladık. Bu yıl Quattroporte 7, Ghibli 14 ve GT ailesi 2 adet olmak üzere toplamda 23 adet satış gerçekleştirdik.Bu ay sonunda tahminimce 8 adet araç satışı gerçekleştirmiş oluruz. 2014’te 80 adet Maserati satışı hedefliyoruz” diye konuştu. (Sözcü)
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Elektrikli araç satışlarının 2030 yılında rekor seviyeye ulaşması bekleniyor

Elektrikli araç satışlarının 2030 yılında rekor seviyeye ulaşması bekleniyor

access_time25 Nisan 2024 15:02

EY ve Eurelectric'in işbirliği ile hazırlanan rapora göre, 2030 yılında Avrupa’da 75 milyondan fazla elektrikli araç olabilir. Avrupa'da satılan 5 otomobilden 1'i artık...

İstanbul'da elektrikli metrobüs heyecanı

İstanbul'da elektrikli metrobüs heyecanı

access_time27 Mart 2024 16:44

1 Nisan tarihinde Beylikdüzü-Kadıköy arasındaki 52 kilometrelik hatta çalışacak elektrikli metrobüslerin test sürüşleri yapılacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin belirttiğine...

 Porsche, eylül ayının sonunda halka arz edilebilir

Porsche, eylül ayının sonunda halka arz edilebilir

access_time12 Eylül 2022 08:29

Porsche AG, yatırımcıların ilk halka arza büyük ilgi göstermesi nedeniyle, planlı bir borsa listelenmesi için en kısa sürede hazır olmak istediğini bildirdi. Porsche halka arz...

NFT dünyasında otomobil çılgınlığı

NFT dünyasında otomobil çılgınlığı

access_time14 Ağustos 2022 09:07

NFT dünyasının yeni çılgınları, dijital otomobillere milyonlarca dolar veriyor.

YORUM YAP

YORUMLAR (0)