BMW 3'ün Türkiye lansmanı yapıldı

BMW 3'ün Türkiye lansmanı yapıldı

access_time17 Şubat 2012 11:24
Borusan Otomotiv yeni BMW 3 serisinin Türkiye lansmanı gerçekleşti

Türk Otomotiv sektörünün köklü kuruluşu Borusan Otomotiv, 16 Şubat 2012 tarihinde Hilton Convention Center’da düzenlediği lansman partisiyle Yeni BMW 3 Serisi’ni tanıttı. Üç Gösterisi sloganıyla Yeni BMW 3 Serisi’nin sporcu ruhunun hakim olduğu lansman gecesi, BMW Grup Satış ve Pazarlama Direktörü Ayhan Ölçer’in konuşmasıyla açıldı. Sporun atletik ve rekabetçi ruhundan ilham alınarak bu gece için özel hazırlanan dans gösterisi eşliğinde Yeni BMW 3 Serisi davetlilere tanıtılırken, Murat Boz’un sürpriz performansı partiyi daha da hareketlendi.

BMW CEO’su Norbert Reithofer tarafından sınıfının en sportif ve en yüksek sürüş zevki veren otomobili olarak tanımlanan yeni BMW 3 serisi eşsiz tasarımı ve sürüş dinamiğiyle ön plana çıkıyor. Tasarım hatlarındaki atletik oranlarla daha sportif bir görüntü kazanan Yeni BMW 3 Serisi, Sport, Modern ve Luxury olmak üzere 3 farklı donanım paketiyle otomobil tutkunlarının beğenisine sunuluyor.

Yeni BMW 3 Serisi TwinPowerTurbo motor teknolojisi dinamik sürüş performansını yakıt verimliliğiyle birlikte sağlıyor. Tüm modellerde 6 ileri manuel şanzıman standartken, sınıfında tek olma özelliği taşıyan 8 vitesli otomatik şanzıman seçenek olarak sunuluyor. Artan boyutları sayesinde daha geniş ve modern bir iç hacme kavuşan Yeni BMW 3 Serisi sınıfının ötesindeki konfor standartlarını sportif sürüş deneyimiyle bir arada sunuyor.

Renkli “head-up display” ekran, çevre görüş kamerası, şerit ikaz sistemi, park yardım asistanı, sürüş modu, çevre görüş kamerası, internete girebilme ve BMW Apps. gibi özelliklere sahip Yeni BMW 3 Serisi otomobiller, BMW ve MINI distribütörü Borusan Otomotiv Yetkili satıcıları Shoowroom’larında yerini aldı.

 

 

folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Maserati yeni pist otomobili Project24'ü tanıttı

Maserati yeni pist otomobili Project24'ü tanıttı

access_time31 Temmuz 2022 11:11

Maserati, yepyeni ve sadece pist kullanımı için geliştirdiği süper spor otomobil projesi "Project24"ü tanıttı.

Skoda'nın yeni gözbebeği Fabia RS Rally2 tanıtıldı!

Skoda'nın yeni gözbebeği Fabia RS Rally2 tanıtıldı!

access_time19 Haziran 2022 17:35

Skoda ralli aracının yeni neslini tanıttı. Dördüncü nesil FABIA üzerine yorumlanan araç, RS mahlasıyla FABIA RS Rally2 adını aldı.

Honda 'dan Japonya'da bir ilk

Honda 'dan Japonya'da bir ilk

access_time22 Eylül 2021 08:20

Honda Motor'un Japonya içinde çevrim araç satışı yapacağı, bu satış şeklinin Japonya'da bir ilk olacağı bildirildi.

Çin'in yeni elektrikli otomobili Nio satışa sunulacak

Çin'in yeni elektrikli otomobili Nio satışa sunulacak

access_time07 Mayıs 2021 10:31

Çinli elektrikli otomobil üreticisi Nio, Avrupa piyasasına giriyor. Çinli elektrikli  araç üreticisi Nio, 2022 yılından itibaren Almanya'da da boy  göstererek Mercedes Benz, BMW...

YORUM YAP

YORUMLAR (0)