Carglass'ta randevu rezaleti

Carglass'ta randevu rezaleti

access_time04 Mart 2015 06:41
Türkiye'de randevu sistemi işleyişinden haberi olmayan Carglass Oto Cam'da fiyasko yaşandı
Carglass Oto Cam Ümraniye şubesinde cam takma rezaleti ortaya yaşandı. Kırılan cam için Cumartesi günü şirketin call-center'i arandığında pazartesi gününe randevu alındı. Ancak randevu ilkesinden haberi olmayan Camglass Oto Cam Ümraniye'de işlem yapamadı. Çünkü alınan randevudan habebiri bile yoktu. Daha sonra şirketin merkezi tekrar arandığında 'Sizi ikitelli'ye ya da Maslak'a yönledirelim' şeklindeki öneri ise işin ciddiyetsizliğini bir kez daha ortaya koydu. 

Türkiye'de otomobil sahibi olmak zor, otomobili korumak daha da zor. Bir şekilde kırılan camın yenisinin takılması için oto camcı Carglass'tan randevu Cumartesi günü alındı ve Pazartesi günü işlem yapılacağı telefonda belirtildi.

Pazartesi günü camın takılması için Carglass Oto Cam Ümraniye Şubesi'ne gidildiğinde ise aracın kendilerinde akşama kadar kalacağını ve akşam teslim edileceğini yetkili çalışan belirtti. Herhangi bir oto camcısı yaklaşık 30 ile 60 dakikada camı takarken Carglass Oto Cam Ümraniye Şubesi'nin sabahtan akşama kadar randevulu olmasına rağmen camı takamaması tüketicileri hayret içinde bırakıyor.
Gelişen Türkiye'de ilerleyen teknolojiye rağmen, randevu da alınarak gidilen cam servisinin böylesine amatörce davranışları tüketicileri böyle işletmelerden soğutuyor.
Böyle iş ciddiyetinden yoksun bir şirkete, kasko yaptıralan sigorta şirketinin acentesi tarafından yönledirilmek ise başka bir tartışma konusu...
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Satılan her iki elektrikli otomobilden 1’i Togg oldu

Satılan her iki elektrikli otomobilden 1’i Togg oldu

access_time05 Mayıs 2024 12:18

Nisan ayında satılan her 2 elektrikli otomobilden 1'i Togg oldu

F1 Miami'de sprint yarışının kazananı belli oldu

F1 Miami'de sprint yarışının kazananı belli oldu

access_time04 Mayıs 2024 20:40

F1 Miami Grand Prix'sinin sprint yarışında, 19 turluk mücadelenenin kazananı Verstappen oldu.

EPDK'dan katkılı motorin ve benzin kararı

EPDK'dan katkılı motorin ve benzin kararı

access_time04 Mayıs 2024 08:06

Resmi Gazete yayımlanan EPDK kararına göre, 15 Mayıs'tan itibaren katkılı motorin ile benzinde fiyat farkı olmayacak ve tek fiyat tarifesi uygulanacak.

Togg satışlarında kredi rüzgârı

Togg satışlarında kredi rüzgârı

access_time03 Mayıs 2024 14:54

Nisan ayına özel finansman kampanyası yapan Togg'un satışları Nisan ayında hızlandı. Nisan ayında 3 bin 3 adet Togg satışı yapıldı.

YORUM YAP

YORUMLAR (0)