Cenk Çimen, aldığı ödülü Mustafa Koç'a adadı

Cenk Çimen, aldığı ödülü Mustafa Koç'a adadı

access_time15 Şubat 2016 10:16
Koç Holding Otomotiv Grubu Başkanı Cenk Çimen, 2016'nın En İyi Otomobili ve En İyi Şirket 2015 ödüllerini Mustafa Koç anısına teslim aldığını söyledi
Tofaş’ın 520 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirdiği sedan modeli Fiat Egea’nın ‘2016’nın En İyi Otomobili’ ödülünü Koç Holding Otomotiv Grubu Başkanı Cenk Çimen, Tofaş CEO’su Cengiz Eroldu, Tofaş ve Fiat Chrysler Automobiles (FCA) üst yöneticileri birlikte teslim aldı. Törende ‘En İyi Şirket 2015’ ödülü de Koç Holding Koç Holding Otomotiv Grubu adına Çimen’e takdim edildi. Ödül töreninde, ‘En İyi Şirket’ ödülünü merhum Mustafa V. Koç anısına teslim alan Otomotiv Grubu Başkanı Cenk Çimen, büyük gurur duyduklarını ifade etti.
 
Koç Holding ve Tofaş Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç’un zamansız kaybı nedeniyle duydukları büyük üzüntüyü dile getiren Çimen, “Bu önemli törende kendisiyle birlikte olmayı arzu ediyorduk. Şirket tarihimizdeki en büyük iç ve dış yatırımları gerçekleştirdiğimiz bu günlerde başarımızın simgesi olan tüm bu ödülleri Mustafa Bey’in anısına adıyoruz. Kendisini rahmetle anarken, vizyoner adımlarından aldığımız ilhamla daha büyük başarılar için cesaretle çalışacağımızı vurgulamak isterim” dedi.
 
Cenk Çimen, şunları kaydetti:
 
“60 yılı aşkın bir süredir Türkiye’de otomotiv sanayiinin öncüsü ve lider otomotiv grubu olarak büyük gurur duyuyoruz. Dünyanın en büyük markalarıyla kurduğumuz uzun süreli ortaklıkların en son meyvesi FCA ve Tofaş işbirliğinin ürünü Fiat Egea’nın ‘En İyi Otomobil’ ödülünü kazanmasından, otomotiv grubumuzun ‘Company Best’ ile onurlandırılmasından büyük bir gurur içindeyiz.”
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

F1 Miami'de sprint yarışının kazananı belli oldu

F1 Miami'de sprint yarışının kazananı belli oldu

access_time04 Mayıs 2024 20:40

F1 Miami Grand Prix'sinin sprint yarışında, 19 turluk mücadelenenin kazananı Verstappen oldu.

EPDK'dan katkılı motorin ve benzin kararı

EPDK'dan katkılı motorin ve benzin kararı

access_time04 Mayıs 2024 08:06

Resmi Gazete yayımlanan EPDK kararına göre, 15 Mayıs'tan itibaren katkılı motorin ile benzinde fiyat farkı olmayacak ve tek fiyat tarifesi uygulanacak.

Togg satışlarında kredi rüzgârı

Togg satışlarında kredi rüzgârı

access_time03 Mayıs 2024 14:54

Nisan ayına özel finansman kampanyası yapan Togg'un satışları Nisan ayında hızlandı. Nisan ayında 3 bin 3 adet Togg satışı yapıldı.

Benzin ve motorin zam, otogaza indirim

Benzin ve motorin zam, otogaza indirim

access_time03 Mayıs 2024 12:20

3 Mayıs 2024 itibarıyla benzine 28 kuruş, motorine 26 kuruş zam gelirken, otogazda ise 1 lira 64 kuruş indirim yapıldı.

YORUM YAP

YORUMLAR (0)