E-5'te köprü çöktü!

E-5'te köprü çöktü!

access_time01 Şubat 2015 23:47
E-5 Karayolu çift taraflı olarak trafiğe kapatıldı
Büyükçekmece Mimarsinan Köprüsü'nde meydana gelen göçüğün ardından E-5 Karayolu çift taraflı olarak trafiğe kapatıldı. Yol açma çalışması için bölgeye iş makineleri sevk edilirken, yollarda mahsur kalan bazı sürücülerin ters istikametten geri gitmeye çalıştıkları gözlendi.

E-5 (D-100) Karayolu üzerinde bulunan Mimarsinan Köprüsü'nde akşam 20.00 sıralarında göçük meydana geldi.  Yarım metrelik göçüğün ilerleyen saatlerde 3 metreye çıkması üzerine trafik çift taraflı olarak ulaşıma kapatıldı. Göçük nedeniyle E-5 Karayolu üzerinde mahsur kalan sürücüler uzun araç kuyrukları oluşturdu.



Bölgede çalışmalarını sürdüren polis ekipleri, yolun yeniden açılmasını için karayolları ile irtibata geçti. Bölgeye sevk edilen iş makinelerinin alternatif bir çıkış için çalışma başlatacakları öğrenildi.



Öte yandan, yollarda mahsur kalan bazı sürücülerin ters istikametten geri gitmeye çalıştıkları gözlendi.

2.5 SAAT SONRA KISMEN AÇILDI

Yapılan çalışmalar sonucu yol 2,5 saat sonra kısmen trafiğe açıldı. Geçiş, Avcılar yönünde karşılıklı 2 şeritten verilmeye başlandı. Çöken yolun onarılması çalışmalarının sabaha kadar devam edeceği belirtildi. ​

"LODOS BİZİ DE ETKİLEDİ"

Bu arada, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün de olay yerine gelerek, çalışmaları yerinde inceledi. Akgün, gazetecilere yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Lodos, İstanbul'u etkilediği gibi bizi de etkiledi. Tam köprünün suyun altından geçen kısmın, kanalın bittiği yerden çöktü. Karayla birleştiği yerden çöktü. Bereket hiçbir kaza olmadı. Olaya hemen müdahale ettik. Kuyruk yaklaşık 7-8 kilometre oldu. Yolu Edirne istikametinde çift yönlü olarak trafiğe açtık. Sabaha kadar bu çalışmayı devam ettireceğiz. Köprünün muhakkak yeniden yapılması gerekiyor." 
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Benzin ve motorine indirim yolda

Benzin ve motorine indirim yolda

access_time06 Mayıs 2024 08:59

Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzine 1.80 TL, motorine ise 1.20 TL indirim yapılacağını tahmin ediyor.

Satılan her iki elektrikli otomobilden 1’i Togg oldu

Satılan her iki elektrikli otomobilden 1’i Togg oldu

access_time05 Mayıs 2024 12:18

Nisan ayında satılan her 2 elektrikli otomobilden 1'i Togg oldu

F1 Miami'de sprint yarışının kazananı belli oldu

F1 Miami'de sprint yarışının kazananı belli oldu

access_time04 Mayıs 2024 20:40

F1 Miami Grand Prix'sinin sprint yarışında, 19 turluk mücadelenenin kazananı Verstappen oldu.

EPDK'dan katkılı motorin ve benzin kararı

EPDK'dan katkılı motorin ve benzin kararı

access_time04 Mayıs 2024 08:06

Resmi Gazete yayımlanan EPDK kararına göre, 15 Mayıs'tan itibaren katkılı motorin ile benzinde fiyat farkı olmayacak ve tek fiyat tarifesi uygulanacak.

YORUM YAP

YORUMLAR (0)