İşte yeni Fiat Panda'nın fiyatı

İşte yeni Fiat Panda'nın fiyatı

access_time23 Mart 2013 17:55
Fiat’ın küçük sınıftaki modeli Panda’nın yeni versiyonu ülkemizde satışa sunuldu.
Fiat'ın küçük sınıftaki modeli Panda'nın, çevreci Twinair motor ve otomatik şanzımanla kombine edilen versiyonu ülkemizde satışa sunuldu.
0.9 litre hacimli 85 HP'lik Twinair motoruyla olduğu kadar otomatik şanzımanıyla da ön plana çıkan Yeni Fiat Panda, ekonomik olmasının yanı sıra iç mekân ferahlığı ve fonksiyonelliğiyle de dikkat çekiyor.
Yeni Fiat Panda'nın 0.9 litrelik çevreci Twinair motoru 85 HP güç üretirken, 145 Nm'lik tork değerine ulaşabiliyor. 0.9 litrelik bu motor, 95 g/km'lik emisyon değeriyle ve 4,1 litre/100 km olan ortalama yakıt tüketimiyle iddiasını ortaya koyuyor.
Yeni Fiat Panda, Fiat showroomlarında ilk etapta 26 bin 800 TL'den başlayan anahtar teslim fiyatıyla otomobil severlerin beğenisine sunuldu.
Pop ve Lounge adı verilen 2 ayrı donanım seçeneğiyle dikkat çeken Yeni Fiat Panda'nın baz donanımında 4 hava yastığı, ABS, EBD, manuel klima, elektrikli ön camlar, gövde rengi tamponlar gibi donanımlar standart olarak sunuluyor. Lounge donanım seçeneğinde ise Pop versiyonuna ek olarak otomatik klima, Blue&Me ses sistemi, gövde rengi kapı kolları, tavan rayları, ön sis farları, asimetrik katlanabilen arka koltuklar standart olarak sunuluyor. ESP, ASR ve Hillholder'ın yanı sıra Skydome tavan, 15 inç alaşım jantlar ve park sensörü ise isteğe bağlı donanımlar kapsamında yer alıyor.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Maserati yeni pist otomobili Project24'ü tanıttı

Maserati yeni pist otomobili Project24'ü tanıttı

access_time31 Temmuz 2022 11:11

Maserati, yepyeni ve sadece pist kullanımı için geliştirdiği süper spor otomobil projesi "Project24"ü tanıttı.

Skoda'nın yeni gözbebeği Fabia RS Rally2 tanıtıldı!

Skoda'nın yeni gözbebeği Fabia RS Rally2 tanıtıldı!

access_time19 Haziran 2022 17:35

Skoda ralli aracının yeni neslini tanıttı. Dördüncü nesil FABIA üzerine yorumlanan araç, RS mahlasıyla FABIA RS Rally2 adını aldı.

Honda 'dan Japonya'da bir ilk

Honda 'dan Japonya'da bir ilk

access_time22 Eylül 2021 08:20

Honda Motor'un Japonya içinde çevrim araç satışı yapacağı, bu satış şeklinin Japonya'da bir ilk olacağı bildirildi.

Çin'in yeni elektrikli otomobili Nio satışa sunulacak

Çin'in yeni elektrikli otomobili Nio satışa sunulacak

access_time07 Mayıs 2021 10:31

Çinli elektrikli otomobil üreticisi Nio, Avrupa piyasasına giriyor. Çinli elektrikli  araç üreticisi Nio, 2022 yılından itibaren Almanya'da da boy  göstererek Mercedes Benz, BMW...

YORUM YAP

YORUMLAR (0)