Jeep Compass yenilendi

Jeep Compass yenilendi

access_time03 Mart 2013 17:24
Yeni Jeep Compass Cenevre Fuarı'nda tanıtılacak
Yeni Jeep Compass bu yıl 83. kez kapılarını açacak olan Uluslararası Cenevre Otomobil Fuarı'nda görücüye çıkacak.
Yapılan açıklamaya göre, Jeep Ailesi'nin kompakt SUV segmentindeki başarılı temsilcisi Yeni Jeep Compass, yeni PowerTech otomatik şanzımanı, yenilenen gövde tasarımı, daha konforlu iç mekanı ve son teknoloji ürünü güvenlik ekipmanlarıyla dikkat çekiyor.

Araçtaki en önemli yeniliklerden biri olan ''6F24'' kodlu altı vitesli otomatik şanzıman, PowerTech tarafından Yeni Jeep Compass'a uygulanmak üzere geliştirildi. Kompakt, hafif ve tam elektronik olan yeni altı vitesli otomatik şanzıman, yumuşak ve hassas vites geçişi ve daha fazla sürüş zevki sağlayan geliştirilmiş bir performans sergilemesi için tasarlandı.

Bu yıl 83. kez kapılarını açacak olan Uluslararası Cenevre Otomobil Fuarı'nda görücüye çıkacak olan Yeni Jeep Compass'ın gövdesi, aracın tasarımını ön plana çıkaran özel güncellemelerle yenilendi. Aracın önündeki ızgara, kaplama bir üst ızgara çerçevesiyle ve Çelik Gümüşü renginde kalıp ızgara dokusu ile geliştirildi. Halojen farlar ise artık siyah iç yuvaya sahip olmasıyla daha dikkat çekici bir görünüme kavuşurken, spor krom sis lambası yuvaları da eklendi.

Yeni Jeep Compass'ın arka tarafında park lambası tasarımı yenilenirken, bagaj kapağı üzerine gömme ''Jeep'' arması ile birlikte yeni krom kaplama eklendi. Yeni Jeep Compass'ın, kabini de gösterge panelinden orta konsola, deri döşemelerden vites topuzuna kadar müşterilerin beğenisini kazanacak şekilde yenilendi.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Maserati yeni pist otomobili Project24'ü tanıttı

Maserati yeni pist otomobili Project24'ü tanıttı

access_time31 Temmuz 2022 11:11

Maserati, yepyeni ve sadece pist kullanımı için geliştirdiği süper spor otomobil projesi "Project24"ü tanıttı.

Skoda'nın yeni gözbebeği Fabia RS Rally2 tanıtıldı!

Skoda'nın yeni gözbebeği Fabia RS Rally2 tanıtıldı!

access_time19 Haziran 2022 17:35

Skoda ralli aracının yeni neslini tanıttı. Dördüncü nesil FABIA üzerine yorumlanan araç, RS mahlasıyla FABIA RS Rally2 adını aldı.

Honda 'dan Japonya'da bir ilk

Honda 'dan Japonya'da bir ilk

access_time22 Eylül 2021 08:20

Honda Motor'un Japonya içinde çevrim araç satışı yapacağı, bu satış şeklinin Japonya'da bir ilk olacağı bildirildi.

Çin'in yeni elektrikli otomobili Nio satışa sunulacak

Çin'in yeni elektrikli otomobili Nio satışa sunulacak

access_time07 Mayıs 2021 10:31

Çinli elektrikli otomobil üreticisi Nio, Avrupa piyasasına giriyor. Çinli elektrikli  araç üreticisi Nio, 2022 yılından itibaren Almanya'da da boy  göstererek Mercedes Benz, BMW...

YORUM YAP

YORUMLAR (0)