Rolls Royce resmen Türkiye‘de

Rolls Royce resmen Türkiye‘de

access_time01 Şubat 2014 08:41
Türklerin lüks oto merakı Rolls Royce’un da cezbetti. Şirket dünyadaki 122. showroom’unu İstanbul'da açıyor
Türkiye’deki lüks otomobillerin satışlarını her yıl yükseltmesi, dünyanın en lüks markalarını çekmeye devam ediyor. Fiyatları 1 milyon TL sınırını aşan rüya otomobiller arasında, Ferrari, Maserati gibi sportif modeller dışında Rolls Royce de resmi olarak Türkiye’ye geliyor. Akşam'dan Sümer Demirciler'in haberine göre İngiliz süper lüks otomobil markası Rolls Royce, ilk kez Türkiye’de resmi showroom açıyor. Dünyanın en lüks otomobil markalarından biri olarak tanınan ve 1988 yılından itibaren BMW’nin kontrolüne geçen marka, ülkemizde Artuğ Aysal’ın sahibi olduğu Royal Motors tarafından temsil edilecek. Resmi açılışı 11 Şubat tarihinde yapılacak Kuruçeşme’deki showroom açılışı için Rolls Royce Yönetim Kurulu Üyesi Jolyon Nash da Türkiye’ye gelecek. İstanbul ile birlikte Rolls Royce’un dünya çapındaki satış noktası 122’ye yükselecek. En ucuz modelin Türkiye satış fiyatı 825 bin eurodan başlarken, Phantom modelinde fiyatlar 1.1 milyon euroya (yaklaşık 3.4 milyon TL) kadar çıkıyor.

KİŞİYE ÖZEL ÜRETİM SEÇENEĞİ

Kişiye özel binlerce seçeneğin tercih edilebildiği otomobilin sahibi, neredeyse her detayı sipariş edebiliyor. Rolls-Royce müşterileri beş özel renk seçeneğinden herhangi birini beğenmediği takdirde, 44 bin renk tonundan hoşlarına giden bir kombinasyon yaratabiliyor. Aynı seçenekler koltuk döşemelerinden kokpit renklerine kadar özel müşterilerin seçimine bunuluyor.

PERFORMANSTA ZİRVE

Kaputunun altında 6.6 lt hacimli (601 beygir), çift turbolu benzinli V12 motor bulunan Rolls-Royce Ghost ve efsanevi Phantom  da satışa sunulacak. Süper lüks bir otomobil olarak üretilmesine rağmen, performans açısından da zirvede olan Rolls Royce Ghost, sıfırdan 100 km/s hıza sadece 4.7 sn’de ulaşıyor.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Yerli otomobil test aşamasında

Yerli otomobil test aşamasında

access_time05 Mart 2016 07:49

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık yerli otomobilde 30-40 araçlık test filosu üretileceğini söyledi

Yeni yılda el yakacak

Yeni yılda el yakacak

access_time31 Aralık 2015 14:10

2016 model araçların gelmesiyle sıfır otomobilde fiyatlar artacak. Bu artış ikinci el otomobil fiyatlarını da yukarıya çekecek

Konuşan Murat 124 ilgi çekiyor

"Konuşan" Murat 124 ilgi çekiyor

access_time27 Aralık 2015 15:02

Antalya'da düzenlenen "Murat 124" buluşması etkinliğinde, birbirinden renkli ve özellikli otomobiller sergilendi

Yılbaşı için otobüs biletleri tükendi

Yılbaşı için otobüs biletleri tükendi

access_time27 Aralık 2015 11:40

Yılbaşı tatilinde 8 milyon yolcu taşımayı hedefleyen otobüs firmaları, vatandaşların mağdur olmaması için 4 bin 500 ek sefer düzenleyecek

YORUM YAP

YORUMLAR (0)