Simin Bıçakcıoğlu’ndan iddialı başlangıç

Simin Bıçakcıoğlu’ndan iddialı başlangıç

access_time14 Nisan 2015 09:48
Türkiye Ralli Şampiyonası’nın ilk ayağı olan “Ege Rallisi” 11-12 Nisan tarihlerinde İzmir’de gerçekleştirildi
Yarış otomobili tutkunlarının vazgeçilmezi “Türkiye Ralli Şampiyonası”, 11-12 Nisan’da İzmir’de başladı. Bu yıl 25’incisi düzenlenen Şampiyona’nın ilk ayağı olan ve yaklaşık 40 aracın start aldığı Ege Rallisi’nde, son üç yılın Türkiye Ralli Şampiyonası Kadın Pilotlar birincisi Simin Bıçakcıoğlu sezona; 36 saniyelik farkla ikinci başladı.

Bıçakcıoğlu, Mitsubishi EVO IX ve Gürkal Menderes co-pilotluğunda Klass Magazin ve A&S Transport’un katkılarıyla geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da kadın pilotlar klasmanında hedeflediği birinciliğe; takımı Neo Motorspor ve kendi adına kazandığı değerli puanlarla ilk adımını attı. Sezonun ilk yarışı olan Ege Rallisi’nin ardından Bıçakcıoğlu: “25. Ege Rallisi'ne hazırlanırken aklımızda sadece kazanmak vardı. Yarış oldukça çekişmeli geçti. Geçtiğimiz seneye göre de kendimi daha fazla geliştirdiğimi gösterdim. Bir kaç etap ben öndeydim birkaç etapta ise rakibim. Sonuçta 36 saniyelik bir farkla ikinci oldum. Oldukça önemli olan bu yarışta finişe gelmek çok önemliydi ve biz bunu başardık. İzmirli ralli severlere de desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum, bizlere çok güzel bir yarış atmosferi sağladılar. Sırada 100. Yıl Çanakkale Rallisi var, biraz dinlenip çalışmalarımıza başlayacağız.” dedi.

2015 sezonunda Türkiye Ralli Şampiyonası haricinde Avrupa Ralli Şampiyonası kapsamındaki bazı yarışlara da katılmayı planlayan Bıçakcıoğlu, sezona 16-17 Mayıs tarihlerinde 100. Yıl Çanakkale Rallisi ile devam edecek.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Satılan her iki elektrikli otomobilden 1’i Togg oldu

Satılan her iki elektrikli otomobilden 1’i Togg oldu

access_time05 Mayıs 2024 12:18

Nisan ayında satılan her 2 elektrikli otomobilden 1'i Togg oldu

F1 Miami'de sprint yarışının kazananı belli oldu

F1 Miami'de sprint yarışının kazananı belli oldu

access_time04 Mayıs 2024 20:40

F1 Miami Grand Prix'sinin sprint yarışında, 19 turluk mücadelenenin kazananı Verstappen oldu.

EPDK'dan katkılı motorin ve benzin kararı

EPDK'dan katkılı motorin ve benzin kararı

access_time04 Mayıs 2024 08:06

Resmi Gazete yayımlanan EPDK kararına göre, 15 Mayıs'tan itibaren katkılı motorin ile benzinde fiyat farkı olmayacak ve tek fiyat tarifesi uygulanacak.

Togg satışlarında kredi rüzgârı

Togg satışlarında kredi rüzgârı

access_time03 Mayıs 2024 14:54

Nisan ayına özel finansman kampanyası yapan Togg'un satışları Nisan ayında hızlandı. Nisan ayında 3 bin 3 adet Togg satışı yapıldı.

YORUM YAP

YORUMLAR (0)