Tesla araçlarına Mad Max modu

Tesla araçlarına Mad Max modu

access_time26 Haziran 2018 13:05
Araçların birbirini çılgınca kovaladığı ve parçalamaya çalıştığı 2015 yapımı 'Mad Max: Fury Road' filmi Tesla'ya ilham verdi. Şirketin yeni aracı Semi, 'Mad Max' isimli otopilot seçeneğine sahip olacak

Tesla’nın CEO’su Elon Musk, araçlarına gelecek yeni bir özelliği Twitter üzerinden ilginç bir şekilde duyurdu. Bir kullanıcı Tesla’nın elektrikli tırı olan Semi’yi 2015 yapımı bir popüler film olan ‘Mad Max: Fury Road’ afişine monte etti ve görüntüyü paylaştı. Ardından Elon Musk, bu paylaşıma cevap vererek Tesla Semi’nin ‘Mad Max’ moduna sahip olacağını söyledi.

Elon Musk’ın mizah içeren paylaşımlarına aşina olan kullanıcılar bunu da o şakalardan biri sanmıştı lakin kendisi yeni bir tweet atarak ‘Mad Max’ı modunun gerçekten geliştirildiğini kanıtladı. Görüntüde bir Tesla aracının dokunmatik ekranında üç adet kör nokta eşiği seçeneği yer alıyor.

‘Agresif’ seçeneğinin hemen sağında yer alan ‘Mad Max’ modunun şerit değiştirme konusunda daha özgür olacağı ifade ediliyor. Ancak Tesla’dan henüz bu modun nasıl çalışacağı ve hangi güvenlik kurallarını esas alacağına dair bir açıklama gelmedi.

folder_openEtiketler

İlgili Haberler

F1 Miami'de sprint yarışının kazananı belli oldu

F1 Miami'de sprint yarışının kazananı belli oldu

access_time04 Mayıs 2024 20:40

F1 Miami Grand Prix'sinin sprint yarışında, 19 turluk mücadelenenin kazananı Verstappen oldu.

EPDK'dan katkılı motorin ve benzin kararı

EPDK'dan katkılı motorin ve benzin kararı

access_time04 Mayıs 2024 08:06

Resmi Gazete yayımlanan EPDK kararına göre, 15 Mayıs'tan itibaren katkılı motorin ile benzinde fiyat farkı olmayacak ve tek fiyat tarifesi uygulanacak.

Togg satışlarında kredi rüzgârı

Togg satışlarında kredi rüzgârı

access_time03 Mayıs 2024 14:54

Nisan ayına özel finansman kampanyası yapan Togg'un satışları Nisan ayında hızlandı. Nisan ayında 3 bin 3 adet Togg satışı yapıldı.

Benzin ve motorin zam, otogaza indirim

Benzin ve motorin zam, otogaza indirim

access_time03 Mayıs 2024 12:20

3 Mayıs 2024 itibarıyla benzine 28 kuruş, motorine 26 kuruş zam gelirken, otogazda ise 1 lira 64 kuruş indirim yapıldı.

YORUM YAP

YORUMLAR (0)