Togg, SUV'dan önce dijital ürün çıkaracak

Togg, SUV'dan önce dijital ürün çıkaracak

access_time26 Haziran 2022 12:43
Togg CEO'su Gürcan Karakaş, C segmenti SUV’un pazara sunulmasından önce mobil olarak hizmet verecek bir dijital ürün sunacaklarını belirtti.

Togg Üst Yöneticisi (CEO) Gürcan Karakaş, başından beri bir otomobilden daha fazlasını yapmak üzere yola çıktıklarını ifade ettiklerini ve Togg'u, ana faaliyet alanı mobilite olan bir teknoloji şirketi olarak konumladıklarını belirterek, "Bu konuda bilgi vermek için henüz erken ama ilk akıllı cihazımız C segmenti SUV'u pazara sunmadan önce mobil olarak hizmet verecek bir dijital ürün için çalıştığımızın ipucunu verebilirim." dedi.

HABERİN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN

TOGG'a personel alınacak! İşte ilanlar

TOGG üretime hazırlanıyor: Montaj tesisinin yüzde 98'i hazır

"Üretim bandından indireceğiz" dünyaya TOGG mesajı

 

folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Araç sahipleri dikkat! Akaryakıta çifte zam yolda

Araç sahipleri dikkat! Akaryakıta çifte zam yolda

access_time08 Haziran 2023 08:48

Dün 1,36 lira zam gelen motorin grubuna yeni bir zam haberi daha eklendi. 9 Haziran cuma gününden itibaren geçerli olmak üzere motorin ve benzine zam bekleniyor.

Şampiyonlar Ligi finali için bazı yollar trafiğe kapatılacak

Şampiyonlar Ligi finali için bazı yollar trafiğe kapatılacak

access_time07 Haziran 2023 13:08

İstanbul'da 10 Haziran'da Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi finali nedeniyle 7-11 Haziran'da bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Tesla Model 3'lere vergi teşviki

Tesla Model 3'lere vergi teşviki

access_time06 Haziran 2023 22:56

ABD'de tüm Tesla Model 3 araçlar vergi teşvikinden yararlanabilecek

Motorine zam geliyor!

Motorine zam geliyor!

access_time06 Haziran 2023 08:37

Geçen hafta benzine gelen zamların ardından motorinde 7 Haziran çarşamba gününden itibaren geçerli olmak üzere 1,36 lira zam bekleniyor.

YORUM YAP

YORUMLAR (0)