Toyota RAV4 tanıtıldı

Toyota RAV4 tanıtıldı

access_time03 Aralık 2012 12:48
Los Angeles Otomobil Fuarı'nda 2013 model Toyota RAV4'ün lansmanı yapıldı
Toyota bugün başlayan Los Angeles Otomobil Fuarında 2013 Rav4 modelini tanıtıyor.

Toyota’nın yenileyerek piyasaya süreceği yeni RAV4, Los Angeles Otomobil Fuarında görücüye çıktı. İlk bakışta Toyota’nın yenilediği Auris ve Verso modellerinden izler taşıdığını gözlemlediğimiz yeni RAV4, Amerika’daki tanıtımdan olsa gerek yüksek hacimli motor seçenekleri ile de öne çıkıyor.



Güncel modelden daha zarif bir görüntü sergileyen 2013 model RAV4, ızgara tasarımı olarak yeni Auris’de gördüğümüz çizgilere yakın durmakta bunun yanı sıra altlardaki plastik kaplamalar, eğimli çizgiler ve bagaj kapağındaki rüzgarlık ile sportif bir görünüm kazanmış.

Arabanın iç mekanında da aynı sportif çizginin devamını görmek mümkün. Yeni döşeme seçenekleri, yenilenen gösterge ekranı ve üç kollu direksiyon simidi yeni RAV4’ün iç mekanında öne çıkan yenilikler. Japon üretici tasarımın yanı sıra teknolojik olarak ta yeni arabasını geliştirmiş; 11 hoparlörlü JBL GreenEdge premium ses sistemi ile oldukça iyi bir müzik zevki sunulurken, 6.1 inçlik bilgi-eğlence sistemi içerisinde seyahat edenlerin yolculuğunu keyifli hale getiriyor.

2013 Toyota RAV4’ün motor seçenekleri ise Avrupalıları üzecek cinsten. 2.5 ve 3.5 litrelik benzinli motorları sırasıyla 178 ve 268 beygir güç üretebiliyor. Donanın seviyelerine göre dört tekerden çekiş sistemi ve altı ileri otomatik şanzıman seçenekleri sunuluyor. Los Angeles Fuarında Amerikalılara yönelik bir tanıtım olduğundan Avrupa kullanıcısına yönelik motor seçeneklerinin de yakında duyurulacağını belirtebiliriz.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Maserati yeni pist otomobili Project24'ü tanıttı

Maserati yeni pist otomobili Project24'ü tanıttı

access_time31 Temmuz 2022 11:11

Maserati, yepyeni ve sadece pist kullanımı için geliştirdiği süper spor otomobil projesi "Project24"ü tanıttı.

Skoda'nın yeni gözbebeği Fabia RS Rally2 tanıtıldı!

Skoda'nın yeni gözbebeği Fabia RS Rally2 tanıtıldı!

access_time19 Haziran 2022 17:35

Skoda ralli aracının yeni neslini tanıttı. Dördüncü nesil FABIA üzerine yorumlanan araç, RS mahlasıyla FABIA RS Rally2 adını aldı.

Honda 'dan Japonya'da bir ilk

Honda 'dan Japonya'da bir ilk

access_time22 Eylül 2021 08:20

Honda Motor'un Japonya içinde çevrim araç satışı yapacağı, bu satış şeklinin Japonya'da bir ilk olacağı bildirildi.

Çin'in yeni elektrikli otomobili Nio satışa sunulacak

Çin'in yeni elektrikli otomobili Nio satışa sunulacak

access_time07 Mayıs 2021 10:31

Çinli elektrikli otomobil üreticisi Nio, Avrupa piyasasına giriyor. Çinli elektrikli  araç üreticisi Nio, 2022 yılından itibaren Almanya'da da boy  göstererek Mercedes Benz, BMW...

YORUM YAP

YORUMLAR (0)