Türk lastiği Avrupa'nın en iyi markası seçildi

Türk lastiği Avrupa'nın en iyi markası seçildi

access_time10 Ocak 2015 10:10
Türk markası sloganıyla lastik devleri ile yarışan Syron kış lastiğinde kalite ve fiyatta en iyi marka seçildi
Syron kış lastiği, özel silika sırt kauçuk özelliği  ile düşük sıcaklıklarda dahi lastik esnekliğini korur. Bu sayede kış mevsiminde daha fazla tutunma ve rahat sürüş imkanı sağlar. Optimum güç dağılımı ile mükemmel bir sürüş konforu gerçekleştirirken çok yönlü V-Profili ile özel lamel yapısı sayesinde, daha kısa fren mesafesi sağlar. Ani hız artışında, herhangi bir istikrarsızlık olmaz. Yenilikçi Blok Stabilizatörler sayesinde sırt bölgesindeki güç dağılımını optimize eder. Bu da mükemmel kullanım ve dengeli çekiş gücü sağlar. Farklı Desen Dizilim Kombinasyonu ile buzlu ve karlı yolda mükemmel çekiş ve yol tutuş gücü sağlarken fren mesafesini de kısaltır. Karşılaştırmalı test sonucuna göre SYRON Everest C+, en sessiz lastik ünvanı ile maksimum puana ulaşarak,  fiyat performans değerlendirmesinde en iyi lastik seçildi. 80 km ile yol alınırken ECE R117 ve ISO standartları baz alınarak yapılan ölçümlerde asfalt üzerinde lastik gürültüsü 72.6 dB (A) ölçüldü. Test edilen lastikler içerisinde Syron, en yüksek değeri aldı. SYRON Everest C+ ile 100 km / h hızda kuru zeminde seyrederken yapılan ABS fren testinde durma mesafesi olarak 49 m gibi iyi bir değer kaydedildi.

Güçlü Alman teknolojisi ve girişimci Türk ruhu ile Ultra Yüksek Performans Lastiği'nde  dünya devleri ile yarışır hale gelen Syron, 2004 yılında Almanya'da kurulmasının ardından kısa sürede Avrupa'nın tamamına, ardından da dünyaya ihracat yapmaya başladı. Yarış ve sporteknolojisini günlük kullanıma uygun ürünlere dönüştürmeyi başaran Syron, başta otomobil lastiği olmak üzere, SUV, 4×4, kamyonet (hafif ticari) ve kamyon lastiklerini müşterisiyle buluşturuyor. Avrupa ve dünya standartlarında aldığı başarılı sonuçlar ile  premium bir dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Tüm Syron ürünleri Alman uluslararası standartlar sertifikasyon ve denetim kuruluşu TÜV Rheinland tarafından sertifikalandırılmıştır.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Satılan her iki elektrikli otomobilden 1’i Togg oldu

Satılan her iki elektrikli otomobilden 1’i Togg oldu

access_time05 Mayıs 2024 12:18

Nisan ayında satılan her 2 elektrikli otomobilden 1'i Togg oldu

F1 Miami'de sprint yarışının kazananı belli oldu

F1 Miami'de sprint yarışının kazananı belli oldu

access_time04 Mayıs 2024 20:40

F1 Miami Grand Prix'sinin sprint yarışında, 19 turluk mücadelenenin kazananı Verstappen oldu.

EPDK'dan katkılı motorin ve benzin kararı

EPDK'dan katkılı motorin ve benzin kararı

access_time04 Mayıs 2024 08:06

Resmi Gazete yayımlanan EPDK kararına göre, 15 Mayıs'tan itibaren katkılı motorin ile benzinde fiyat farkı olmayacak ve tek fiyat tarifesi uygulanacak.

Togg satışlarında kredi rüzgârı

Togg satışlarında kredi rüzgârı

access_time03 Mayıs 2024 14:54

Nisan ayına özel finansman kampanyası yapan Togg'un satışları Nisan ayında hızlandı. Nisan ayında 3 bin 3 adet Togg satışı yapıldı.

YORUM YAP

YORUMLAR (0)