Volkswagen’den özel Passat

Volkswagen’den özel Passat

access_time07 Ekim 2013 18:39
Volkswagen Passat, özel bir seriyle genişletilmiş versiyonuyla satışa sunuldu
Comfortline ve Highline donanım seviyesi arasına konumlandırılan Passat Exclusive, iki farklı motor seçeneğiyle ve 72 bin 100 TL’den başlayan fiyatlarla satın alınabiliyor.
Volkswagen’den Passat’a özel seri. Yedinci jenerasyonuyla modern tasarım detaylarını, yüksek malzeme ve işçilik kalitesini, ileri teknoloji ürünü sürüş destek sistemleriyle kusursuz şekilde birleştiren Volkswagen’in B segmentindeki başarılı model ailesi Passat, premium öğelerle birlikte “Exclusive” serisiyle geldi.
Passat’ın beşinci ve altıncı jenerasyonlarında da üretilen ve tüketicilerin beğenisine sunulan “Exclusive” özel serisi, sahip olduğu ekipman seviyesiyle Comfortline ve Highline donanım seviyeleri arasında konumlanıyor.
Passat Exclusive, dış görünümün yanı sıra kullanılan malzemelerle farklı bir iç mekan sunuyor.  Passat Exclusive’de, Comfortline donanım seviyesine ek olarak, 17 inç Salamaca alüminyum alaşımlı jantlar, alüminyum alaşımlı stepne, ön çamurluklarda “Exclusive” logoları, ışıklandırmalı “Exclusive” marşpiye kaplamaları, “Nappa” deriyle kaplı, spor, ısıtmalı ön ve arka koltuklar, ısıtmalı ön cam silecek fıskiyeleri, yüzde 65 oranında karartılmış arka ve arka yan camlar, ön kol desteği arkasında 230V’luk güç soketi, elektrikli arka ve manuel arka yan cam perdeleri, “Tamo Creme Silk-Mat” ahşap dekor ve lastik basınç uyarı sistemi bulunuyor.
Sadece sedan karoseriyle satışa sunulan Passat Exclusive, güçlü ve verimli motor / şanzıman kombinasyonlarıyla pekiştirilmiş. Passat Exclusive, hem manuel, hem de DSG şanzımanla alınabilen, 1,4 TSI 122 PS BlueMotion Technology ve 1,6 TDI 105 PS BlueMotion Technology motor seçenekleriyle sunuluyor.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Elektrikli araç satışlarının 2030 yılında rekor seviyeye ulaşması bekleniyor

Elektrikli araç satışlarının 2030 yılında rekor seviyeye ulaşması bekleniyor

access_time25 Nisan 2024 15:02

EY ve Eurelectric'in işbirliği ile hazırlanan rapora göre, 2030 yılında Avrupa’da 75 milyondan fazla elektrikli araç olabilir. Avrupa'da satılan 5 otomobilden 1'i artık...

İstanbul'da elektrikli metrobüs heyecanı

İstanbul'da elektrikli metrobüs heyecanı

access_time27 Mart 2024 16:44

1 Nisan tarihinde Beylikdüzü-Kadıköy arasındaki 52 kilometrelik hatta çalışacak elektrikli metrobüslerin test sürüşleri yapılacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin belirttiğine...

 Porsche, eylül ayının sonunda halka arz edilebilir

Porsche, eylül ayının sonunda halka arz edilebilir

access_time12 Eylül 2022 08:29

Porsche AG, yatırımcıların ilk halka arza büyük ilgi göstermesi nedeniyle, planlı bir borsa listelenmesi için en kısa sürede hazır olmak istediğini bildirdi. Porsche halka arz...

NFT dünyasında otomobil çılgınlığı

NFT dünyasında otomobil çılgınlığı

access_time14 Ağustos 2022 09:07

NFT dünyasının yeni çılgınları, dijital otomobillere milyonlarca dolar veriyor.

YORUM YAP

YORUMLAR (0)