Yeni Renault Megane nisanda Türkiye'de

Yeni Renault Megane nisanda Türkiye'de

access_time12 Aralık 2015 11:10
Yeni Renault Megane, 2016 Nisan ayında Türkiye'de satışa sunulacak
Şirketten yapılan açıklamaya göre eylülde Frankfurt Otomobil Fuarı'nda ilk gösterimi gerçekleştirilen Yeni Renault Megane, tasarımı, yenilikçi teknolojileri ve sunduğu motor çeşitleriyle her müşterinin gereksinimini karşılayacak şekilde üretildi.

Multi-Sense teknolojisi sayesinde sürüş deneyiminin kişiselleşebildiği yeni Renault Megane, başta renkli Head Up Display olmak üzere bir dizi sürüş yardımcısı sayesinde güvenli seyahat sağlıyor.

Açıklamada yer alan bilgilere göre GT versiyonundaki 4Control sistemi yeni Megane'ın segmentinde dünyada ilk kez kullanıldı. 

Yeni Megane'ın dinamikleri, şasisi ve süspansiyonu aracın kompakt sınıfta öne çıkmasını sağlıyor.

Aracın dikkatle dengelenmiş özellikleri, 90 - 205 beygir gücüne sahip çeşitli ihtiyaçlara hitap eden motorlarla birleştirildi. Bu esnada araç içi ve akustik konfora da önem verildi.

Yeni Megane, Megane GT ve Megane GT-Line Avrupa'da Ocak 2016'da, Türkiye'de ise Nisan 2016'dan itibaren satışa sunulacak.

Türkiye'de Megane Joy, Touch, Icon ve GT-Line olmak üzere 4 ekipman seviyesi ve 2 benzinli, 4 dizel motor seçeneği olmak üzere 6 farklı motor ile pazara çıkacak.

1.2 Tce 130bg EDC ve1.6 dCi 165bg EDC versiyonları ise 2016 yılının ikinci yarısında ürün gamına eklenecek. GT versiyonu da 1.6TCe 205bg ve 1.6dCi 165 bg seçenekleriyle özel sipariş ile satışa sunulacak. 

Açıklamada görüşlerine yer verilen Renault Mais Genel Müdürü İbrahim Aybar, C segmentinin Türkiye'de binek otomobil pazarından yüzde 52,5 pay aldığını bildirdi.

Hatchback kasanın ise segmentten yüzde 23 pay aldığını aktaran Aybar, şunları kaydetti:
"C Hatchback tek başına binek otomobil pazarında yüzde 12 paya sahip. Türkiye'de yüksek bir paya sahip olmamasına rağmen markaların prestijli ve önemli modelleri bu segmentte yer alıyor. Yeni Megane Türkiye'de her türlü beklenti ve ihtiyaca hitap edecek geniş bir ürün gamı ile yer alıyor. Yeni Megane dinamik, zarif tasarımı ve üst segmentten aldığı teknolojileri ile rakipleri arasında öne çıkmaya hazırlanıyor. Yeni Renault Megane'ın fiyatını satışa sunacağımız Nisan 2016'da açıklayacağız."
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

F1 Miami'de sprint yarışının kazananı belli oldu

F1 Miami'de sprint yarışının kazananı belli oldu

access_time04 Mayıs 2024 20:40

F1 Miami Grand Prix'sinin sprint yarışında, 19 turluk mücadelenenin kazananı Verstappen oldu.

EPDK'dan katkılı motorin ve benzin kararı

EPDK'dan katkılı motorin ve benzin kararı

access_time04 Mayıs 2024 08:06

Resmi Gazete yayımlanan EPDK kararına göre, 15 Mayıs'tan itibaren katkılı motorin ile benzinde fiyat farkı olmayacak ve tek fiyat tarifesi uygulanacak.

Togg satışlarında kredi rüzgârı

Togg satışlarında kredi rüzgârı

access_time03 Mayıs 2024 14:54

Nisan ayına özel finansman kampanyası yapan Togg'un satışları Nisan ayında hızlandı. Nisan ayında 3 bin 3 adet Togg satışı yapıldı.

Benzin ve motorin zam, otogaza indirim

Benzin ve motorin zam, otogaza indirim

access_time03 Mayıs 2024 12:20

3 Mayıs 2024 itibarıyla benzine 28 kuruş, motorine 26 kuruş zam gelirken, otogazda ise 1 lira 64 kuruş indirim yapıldı.

YORUM YAP

YORUMLAR (0)